Nógrádi György: a migránsok nem fognak integrálódni, ez pedig óriási problémát fog szülni az elkövetkező 5-10 évben

2017. június 8., csütörtök




A biztonságpolitikai szakértő egy interjúban beszélt arról, hogy ekkora demográfiai katasztrófával fog szembenézni Európa.

Napjainkban Európa a végnapjait éli, így, ebben a formában, ha senki sem tesz semmit. nemrég egy interjúban Nógrádi György biztonságpolitikai szakértőt kérdezték arról, hogy mire várhat az EU a jövőben, és mi a migráns válság, és a terrorizmus aktuális helyzete.

"Plüssmacik és virágerdő" - ezzel azonban nem lesz változás. Európa újra és újra beleesik abba a hatalmas hibába, hogy minden merénylet után fogadkoznak a változás mellett, de nem tesz senki semmit.

Nógrádi György szakértő szerint komoly a baj. nem lehet tudni, merrefelé halad a dolog, de a multikulturalizmus megbukott. A bevándorlók az elmúlt években, évtizedekben sem voltak képesek szinte sehol integrálódni.

Ez pedig csúfos kudarc Európának, és csúfos kudarc a nyugatnak. Ezek az emberek egyszerűen nem tudnak együtt élni a mi rendszerünkkel, a mi törvényeink alapján, sőt, nem is akarnak, és ez itt a fő probléma.

A szakember elmondja, hogy a jövőben ezen bevándorló tömegek helyben való radikalizálódása várható.

Szép lassan ugyanis rá fognak jönni, hogy Európa nem az, amit hazudtak nekik még odahaza. nem jár szép kocsi, több csodálatos feleség alanyi jogon, bármennyire is abszurd mese, és ígéret volt ez már annak idején is.

Ki fognak ábrándulni abból, hogy mennyit is érnek itt ők, ezért törvényszerű, hogy meginduljanak a radikalizálódás útján, mint ahogyan azt edig is tették.

Ez pedig beláthatatlan katasztrófához fog vezetni.

Ezeket az embereket nem lehet majd hazatoloncolni, bármennyire is napirendre fog ez valaha kerülni. Ez logisztikailag közel kivitelezhetetlen.

A biztonságpolitikai szakember szerint csak Nagy-Britanniában 15-20.000 szélsőséges bevándorló él, és ezek bármelyik elkövethet merényleteket a jövőben. Ez pedig óriási, szinte kivédhetetlen biztonsági kockázat.

Ha ezek az emberek az elkövetkező 5-10 évben radikalizálódnak, komoly gondban leszünk.

Egyre több lesz a különféle merénylet, radikális támadás, főleg fiatal nők és gyermekek ellen, hogy belülről bomlasszák meg Európát.

Ha az iszlám államot teljesen sikerül is felszámolni, az még önmagában nem lesz siker, sőt: egyes elemzők szerint az iszlám állam valójában már a bevándorlókon át beszivárgott Európában, és majd mikor a fél világ az ISIS utolsó csapatainak legyőzését fogja ünnepelni, addig a terroristák Európa belülről való bedöntésén fognak már mesterkedni.

Egyes elemzők azt sem tartják kizárnak, hogy Európa szívében jelenleg meg akár fizikailag, területeket is elfoglalva egy új Iszlám állam. A meglepetés erejével több szervezett, egy időben lezajló támadással ma is városokat vehetnének be, mert feltehetően elegen vannak hozzá.

Sokkal valószínűbb, hogy egyfajta parazita módjára több ponton "betegítik" meg az Európai társadalmat.

Hogy 2050-re, vagy hamarabb szép lassan többségbe kerüljenek, és Európa már ne térhessen le a saját kivégzése felé vezető úton.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes érdekeség politika bevándorlás


Megtekintések száma: 120527





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet