Nógrádi György szerint felfoghatatlan és becstelen, amit az EU vezetői művelnek! Sorosról is beszélt! - VIDEÓ

2018. március 3., szombat




Elmondta, hogy szerinte a németek miért érdekeltek a bevándoroltatásban, és hogy hogyan és miért hullhat darabjaira a brüsszeli diktatúra.

Nógrádi György a Nézőpont Intézet budapesti konferenciáján szólalt fel, ahol szóba hozta Soros Györgyöt is, és azt, hogy mit gondol arról, hogy mekkora befolyása van a menekültáradatra.

Megkérdezte a költői kérdést, hogyha a milliárdosnak annyira sok pénze van, akkor miért nem oldja meg a menekültek problémáját, és miért éppen velünk szórakozik, így Európába áramoltatja az embereket?

Szerinte ugyanis ez felfoghatatlan, becstelen. Emellett Európa számára még kezelhetetlen is, ekkora embertömeggel ugyanis a kontinensünk nem fog elbírni még akkor sem, ha elméletileg minden tagország összefogna.

Nógrádi György elmondta, több jelentős célországa is van a migrációnak, például Ausztrália, a gazdag szunnita országok, az USA és Európa nemzetállamai. Ezek közül némelyikbe nem lehet bejutni, máshol viszont elvárják, hogy a bevándorlók dolgozzanak. 

A V4-ek országai sok tekintetben – például az Oroszországhoz való viszony tekintetében – nem értenek egyet, ám a migráció egységbe tömörítette őket.

Nógárdi elmondta, hogy szerinte bizonyos értelemben tényleg szét fog hullni az Európai Unió.

Már látja ugyanis azt, hogy Brüsszel bár erőlteti midnenfelé az álláspontját, de a változás őt is utól fogja érni. van ugyanis Európán belül egy egyre erősödő bevándorláskritikus hangnem.

Ez pedig csak idő kérdése, hogy egyeduralkodó legyen a kontinensen, és akkor a brüsszeli vélemény kisebbségbe kerülhet.

Németország kapcsán Nógrádi György arról beszélt, a német gazdaság ideális működéséhez évi 300 ezer új, fiatal és képzett munkavállalóra van szükség.

Ő ebben is látja részben azt, hogy a németek miért fogadták be és fogadják be most is a hihetetlen ütemben beáramló menekülteket.

Korábban a németek a kieső munkaerőt Európából pótolták, most azonban Európán kívüli gazdasági bevándorlók érkeznek az országba. 

Ráadásul ezek pontos számát sem ismerjük, mert több százezer migráns egyszerűen eltűnt, vélhetően felszívta őket a feketegazdaság.

Miközben Merkel is elismeri, hogy párhuzamos társadalmak alakultak ki, munkaerőként is tekint a migránsokra, és ebből a végletes irányból nehéz visszatérni.

Európa sorsa meg fog pecsételődni, és jelentős átalakulások lehetnek az erőviszonyokban is, ha Merkel és a többi EU vezető nem lesz képes időben belátni azt, hogy mekkora károkat okoztak Európának.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes hihetetlen érdekesség európa politika menekültek soros


Megtekintések száma: 36872





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet