Nostradamus 16. századi borzalmas jóslata 2017-ben valóssággá válhat

2016. december 11., vasárnap




Nostradamus, a híres jós médium – aki szeptember 11-ét, és Donald Trump győzelmét is előre látta - jövendölése egy borzalmas jövővel kapcsolatban hamarosan valósággá válhat.

2017, és az ezt következő időszak lehet az emberiség számára eljövő legsötétebb időszak. Legalábbis Nostradamus jövendölései szerint, melyek eddig is sorra valóssággá váltak az elmúlt évszázadok során.

Nostradamus próféciái

De ki volt ő, és miért érdemes hinni a jóslataiban?

Nostradamus egy 16. századba élt neves, és híres polihisztor volt, aki többek között orvosként, kutatóként, csillagászként és médiumként tevékenykedett, a világ leginkább ez utóbbi tevékenységéről ismeri őt.

És attól, hogy a jövendölései, melyet sok száz év távlatából látott, mind-mind valóra váltak.

Az 1555-ben kiadott Próféciák című alkotása a mai napig az egyik legvitatottabb dokumentum, és legalább annyiszor vetették már alá vizsgálatoknak, különféle elemzéseknek, mint magát a Bibliát.

Valóra vált látomások, jóslatok

Rengeteg világtörténelemben később bekövetkező eseményt volt képes megjósolni, mellyel véglegesen beírta magát a történelembe. A Pápa elleni merényletet is előre látta, de Donald Trump győzelmét is, valamint a 2001. szeptember 11-én elkövetett merényleteket.

Sőt, még a világháborúkat is megjósolta, amikor egy látomásában olyan emberi alakokról számolt be, akik hatalmas, malac orrára emlékeztető maszkot viseltek magukon – amit később sokan vadászgép pilóták maszkjaként azonosítottak, de vannak, akik ezt a harmadik világháborúval kapcsolatos látomásának tartják, mely még nem következett be.

Egészen eddig.

2017 – az emberiség sötét kora

Nostradamus egy világszintű krízist jósolt a 2017 utáni időszakra. Egy olyan, az egész világot átszövő probléma láncolatra, mely a harmadik világháborúba torkollhat. Sőt, egyes okfejtések szerint még ennél is többről lesz szó, és az emberiség egy kívülről jövő fenyegetéssel nézhet szembe.

Kína komoly lépéseket fog tenni afelé, hogy gazdaságilag teljesen függetlenné váljon, miközben Olaszország komoly pénzügyi nehézségekkel fog küzdeni.

Európa-szerte nem csak a munkanélküliség fog minden országban az egekbe szökni, de az EU egyes államai óriási kölcsönökhöz folyamodnak majd, melyeket nem fogna tudni visszafizetni, és egy pénzügyi recesszió, egy óriási válság lesz kibontakozóban.

Hamarosan összeomlik majd a bankrendszer, és a menekültek, és a továbbra is folyó népvándorlás újabb konfliktusokat fog szülni.

Az egyik szuperhatalom – mely úgy feltételezik, hogy maga Amerika lesz – teljesen át fog alakulni, és nem lesz annyira demokratikus, mint korábban. Lassan teljesen inkompetenssé válik, és nem fog Európa segítségére sietni.

Nostradamus jóslatából kitűnik, hogy egy hatalmas háború van készülőben, mely nem tudni, hol fogja felütni a fejét, és hogyan, de a legtöbben a harmadik világháború képét vizionálják a jóslat mögé, mely nem is annyira alaptalan feltételezés.

Főleg azért nem, mert sok politológus és jövőkutató szerint a harmadik világháború nagy eséllyel egy az iszlám és a kereszténység közti vallási háború lesz.

Mások viszont úgy vélik, hogy egy külső fenyegetés fog érkezni, méghozzá a világűrből, és emiatt fog kitörni a harmadik világháború, mely egyben az első, fajok közötti kozmikus háború lehet az emberiség történelmében.

rejtély rejtélyek összeesküvés harmadik világháború jóslatok nostradamus próféciák


Megtekintések száma: 125783





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet