Nostradamus 2020-as jövendölése: Trump végzetes betegségben szenved, Ferenc pápa meghal, Putyin ellen merényletet követnek el?

2020. február 24., hétfő




A 16. századi próféta valóban előre látta a jövőt? A múltban több nagy eseményt is megjósolt, sokak szerint például a szeptember 11-i merényletsorozatokat is.

Most 2020-ra szánt jóslata kering a világhálón... Még 2060-ra is tett egy ijesztő jóslatot...

Pontos dátumok általában nem köthetőek a francia látnok jósversikéihez, lehet, hogy mindez jövőre, vagy jövő után fog bekövetkezni…

Mindazonáltel már most, a 2020-as évre tekintik érvényesnek Nodtradamus szavait, melyek a következő időkben értelmet nyerhetnek.

A szekptikusok szerint Nostradamus tévedni fog, azonban azok, akik hisznek ezekben a jóslatokban azt állítják, hogy az elmúlt 100 év nagy esemnyeit mindig hellyel-közzel pontosan jósolta meg az egykori látnok.

Ez várható 2020-ban Nostradamus próféciája szerint:

Olyan brutális földrengések lesznek, amilyeneket még nem látott az emberiség. A természeti katasztrófa főleg Észak-Amerikát ezen belül is Kaliforniát és Kanadát fogja sújtani.

Tovább durvul a klímaváltozás. A jégsapkák olvadása nagymértékben felgyorsul. A látnok több hurrikánt is megemlít, amelyek számos országot is sújtanak majd. Ezek nemzeti ellentéteket és további háborúkat válthatnak ki a későbbiekben.

Az orosz elnök, Vlagyimir Putyin ellen megpróbálnak majd merényletet elkövetni, amit a biztonsági csapata sikeresen megakadályoz.

Putyint valaki olyan próbálja félreállítani, aki nagyon közeli embere.

Nostradamus különösen erőszakos évet jósolt Donald Trump amerikai elnök számára is. Állítólag rejtélyes betegség támadja meg, egyik családtagja pedig közlekedési baleset áldozata lesz.

Nagy pénzügyi válság jön! Nostradamus 2020-ra vonatkozó előrejelzéseivel összhangban neves pénzügyi szakértők is úgy vélik, hogy a gazdasági káosz már az ajtónk előtt toporog.

2020-ban Anglia új királyt fog kapni. A királynő halála az elmúlt 70 év egyik legnagyobb gyászeseménye lesz Nagy- Britanniában.

A királynő halálakor az ország legalább 12 napig gyászolni fog és leáll minden tevékenység – a szakértők becslése szerint az ország gazdasága több milliárd fontot veszít majd. Károly herceg veszi át Nagy-Britannia trónját.

Meghal Ferenc pápa. Utódja egy „fiatalember” lesz, aki 2020-ban „magas rangot fog elérni”. Az új pápa botrányt fog okozni a katolikus egyházban. Ferenc pápa lesz az utolsó igazi pápa, utódja tevékenysége pedig a pápaság intézményének megszűnéséhez vezet.

Európában számos országban (Olaszországban, Csehországban, Nagy-Britanniában) hatalmas áradások lesznek… és még sorolhatnánk az interneten felbukkanó egyéb jóslatokat 2020-ra, de már ez is túl sok így egyszerre.

2060-ra megdöbbentő dolgot jósolt

Ez azt jelenti, hogy 2060-ra Nostradamus azt jósolta, hogy az emberi civilizáció hanyatlani kezd, majd hirtelen újraindul.

Hogy ez az újraindulás pontosan mit takar, és mi fogja a vesztünket okozni, arról nem szól egyéb részlet.

Forrás: napiufo.hu


Megtekintések száma: 479977





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet