Nyilvánosságra hozhatják az összes ufó-aktát!

2017. május 4., csütörtök




Fellebbenhet a fátyol a globálisan érzékelhető ufó jelenségekről!

Nagy áttörést érhetnek el az eddig titkosított ufo-akták nyilvánosságra hozatalával kapcsolatban. Vagyis fellebbenhet a fátyol a legelképesztőbb esetekről.

Az Angliai kormány ígéretet tett arra, hogy olyan hivatalos kormány által jegyzett ufo dokumentumokat hoznak nyilvánosságra, melyek kétségtelen bizonyítékként szolgálhatnak az idegenek létezésére.

A kormány nemsokkal ezután azt is kijelentette, hogy bizonyos adatokra megtartja a titkosítás igényét. Összesen 18 nyilvánosságra hozandó dokumentumról van szó az ügyben, amik közül a szakértők szerint legalább 2 olyan információkat tartalmaz, ami egyértelműen bizonyítaná, hogy az emberiséggel kapcsolatba léptek az idegenek.

30 évnyi kutatás

2005-ben a Brit vezetőség elrendelt egy nagyon alapos kutatást, mely az idegenek lehetséges létezését vizsgálta. Ez a vizsgálat nagyon komolyan volt véve, magas költségvetéssel rendelkezett, és elismert kutatók vettek részt benne. Az elmúlt 30 év észleléseit, híresebb eseteit is.

A kutatások eredményét 50 évre titkosítottá tették, vagyis egy fél évszázad múlva férhetne hozzá a közvélemény.

Néhány dolgot azonban sejteni lehet a kutatásokkal kapcsolatban. A vizsgálatok valószínűleg kitértek a SETI program által elért eredményekre, és előrejelzésekre. Egyes jelentések pedig német ufo észlelésekről is szót ejtenek.

Sokak szerint Donald Trump szeretné megelőzni Nagy-Britannia elsőbbségét az ügyben, és szintén nyilvánosságra szeretne hozni olyan dokumentumokat, melyeket a kormány készített az idegenekkel és ufo észlelésekkel kapcsolatban.

Valószínűleg ő is - mint ahogyan az összes korábbi amerikai elnök - tisztában van az idegenek létezésével.

Mégsem akadt még olyan elnök, aki nyilvánosságra hozta volna a szupertitkos aktákat. Márpedig ha rejtegetik ezeket az eredményeket, felvetődik a kérdés: mit titkolhatnak ennyire az idegenek kapcsán?

Nem tudni, hogy pontosan milyen bizonyítékokat tartalmazhatnak az eddig még nem nyilvánosságra hozott iratok, dokumentumok, de születtek már róla elméletek. Sokak szerint egészen biztos, hogy a Roswellben történt idegen csészealj lezuhanásának ügye az esetek között van.

Egyes elméletek szerint az idegenek a víz alatt élnek a bolygónkon.

Az idegenekkel való közvetlen találkozás bizonyítéka is a dokumentumok között lehet. Talán a kormány már korábban is kapcsolatba lépett más fajok képviselőivel.

Az ilyen horderejű információk alapjaiban változtatnák meg világunkat, így nem csoda, hogy az efféle ügyeket több évtizedre titkosították. Ahogy ketyeg az idő, lassan kezdik szivárogtatni az eddig szupertitkos akták tartalmait. Így lesz a Föld népe is beavatva abba, hogy mégsem vagyunk egyedül a világegyetemben, és sosem voltunk.

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés titkos titkos akták eltitkolt tények


Megtekintések száma: 53953





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet