Óceán alól kirepülő csészealj látható egy műholdas felvételen?

2017. január 23., hétfő




A szóban forgó felvételen látszik, ahogyan a vízfelszín alól bukkan fel.

Hihetetlenül érdekes, feltételezhetően ufót ábrázoló műholdas felvétel került elő nemrég, melyen látható valami, ami mintha a vízfelszín alól próbálna előtörni a felvétel készítésének pillanatában.

Ráadásul ez a valami pontosan korong alakú, és ha jobban megnézzük, még részletek is kivehetőek.

Vladimir Azhazha orosz haditengerészeti munkatárs elmondása alapján az ufó észlelések zöme, közel a fele visszavezethető a tengerekhez, óceánokhoz.

Vagyis egyértelműen a nyílt vízfelülettel állnak valahogyan kapcsolatban. Erről már korábba is rengeteg elmélet látott napvilágot, melyek szerint az idegenek életformák talán az óceánjaink legmélyén élhetnek, hatalmas kolóniákban.

Ha ez így van, a Föld legmélyebb víz alatti árka, a Mariana-árok kitűnő rejtekhelyük lenne. És érdekes módon nem túl régen, néhány éve sok, mind a mai napig megfejtetlen hangot érzékeltek az árok közelében, melyek nem lehettek geológiai folyamatok eredményei, sem semmilyen más ismert állaté.

Vízfelszín alól felemelkedő ufó

A nemrégiben napvilágot látott műholdas fotók valóban láttatnak valamit, amiről nem tudni, hogy pontosan micsoda. A felvétel maga a Fonseca öbölben készült, a Meangguera sziget mellett.

Itt tűnik fel ugyanis egy titokzatos, korong alakú valami a vízben, vagy inkább a víz alatt.

Látszik, ahogy a víz fodrozódik körülötte, és meg is emelkedik, ezért mindenképpen úgy vélhető, hogy egy tárgy lapul a felszíne alatt.

Ha jobban megnézzük ezt a valamit, még a csészealjakra jellemző felső kupolát is észre lehet venni rajta.

Lehetne éppenséggel természetes formáció is, ez azonban nem valószínű, pláne úgy, hogy az egész kísértetiesen hasonlít egy repülő csészealjra, mely valóban olyan, mintha épp kiemelkedne a vízből.

Aki nem hiszi, hogy valódi, az az alábbi helyeken is szemügyre veheti az anomáliát:

Google Earth koordináták: 13° 9’38.34″N 87°42’26.38″W

Google Térkép: https://www.google.com/maps/@13.1606302,-87.708292...

Idegen megaépítmények lehetnek a víz mélyén

Több helyen találtak már szonárokkal, és egyéb feltérképező eljárásokkal titokzatos objektumokat a víz alatt, vagy olyan, piramisokra hasonlító megaépítményeket, melyek szintén azt sejtetik, hogy az óceáni aljzaton lapulhatnak általunk nem ismert dolgok.

Mexikó partjaitól nem messze például egy 13 és fél kilométeres azonosítatlan piramisszerű struktúrát találtak. Azóta sem tudni, hogy pontosan mi lehet, de a legtöbben egy idegen civilizáció építményére gondolnak.

A vízfelszín alatt rengeteg idegen faj élhet rejtve előlünk, az emberi civilizációval párhuzamosan, erről már több ízben is beszámoltunk. Gondoljunk csak a Guantanamo Bay közelében lévő vízalatti komplexumra, mely feltehetően idegen eredetű.

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 75811





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet