Okosóvszer? Már létezik!

2017. március 20., hétfő




Egy brit cég előrendelhetővé tette a világ első okosóvszerét. Tudod, hoyg miért okos? Mert olyat tud, amit nem is gondolnál! Olvasd el a cikket, és megtudod!

Egy brit cég előrendelhetővé tette a világ első okosóvszerét, mely méri a teljesítményt és még a pózok számát is lementi - az eredményt pedig megoszthatjuk ismerőseinkkel is.

Az okosablakok és okosszemüvegek korában cseppet sem meglepő, hogy egy óvszergyártó cég úgy döntött, kifejleszti a világ első okosóvszerét. Az i.Con nevet kapott termék már előrendelhető a gyártó oldalán és elméletileg az idén már ki is szállítják a vásárlóknak a nagyjából 21 ezer forintba fájó eszközt. Aki megveszi az a nem kívánt betegségek mellett különböző adatokat is megtudhat az együttlétről.

Ehhez azonban a kis szerkezetet fel kell helyezni a sima óvszerre, majd az aktus végén leszedni és lementeni az adatokat a mobilalkalmazással, melyet az Apple Storeból tölthetünk le.

Az eszköz egy töltéssel 6 órát bír ki és a jeleket a nanotechnológiás chip és a különböző érzékelők segítségével rögzíti majd a szerkezet. A kapott adatokat aztán a mentés után meg is oszthatjuk ismerőseinkkel, de persze alapból név nélkül tárolja majd a teljesítményünket.

Az i.Con a következőket méri:

- a szex közben elégetett kalóriák számát

- a lökések sebességét

- a lökések számát

- a lökések gyorsaságát

- a teljes aktus idejét

- a lökések átlagos sebességét

- a körméretet

- az alkalmazott pózok számát

- átlagos test-hőmérsékletet

Adam Leverdson, a tervezést vezető mérnök hozzátette, hogy az i.Con emellett képes különböző nemi betegségeket is felismerni, így rögtön kiderül, ha a fogadó félnél klamídia vagy szifilisz veszélye forog fenn.

Az i.Con a nevéből adódóan csak Apple termékekkel lesz kompatibilis, szóval az Androidos közösség ki lesz zárva az összehasonlító versenyből.

Forrás:sg.hu

érdekes érdekesség egészség


Megtekintések száma: 95632





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet