Olyan lény tűnik fel egy kutyafalkával, ami nem is létezhetne. EZT magyarázza meg valaki!

2023. február 19., vasárnap




A felvételen jól kivehető a titokzatos lény, mely egyesek szerint egy kutya-ember hibrid.

Ha valóban az látható a mostani felvételen, aminek látszik, akkor az egy rendkívül bizarr vetületet adhat az egész ügynek.

Régóta keringenek különféle legendák és mendemondák olyan emberekről, akik képesek voltak farkassá, vagy kutyává változni bizonyos körülményke között, például teliholdkor.

A vérfarkasokról, farkasokról, és különféle kutya-ember hibridekről szóló elbeszélések több száz éve tartják lázban és rettegésben az embereket.

De vajon mennyi valóságalapja van ezeknek?

A videó alapján elképzelhető, hogy tényleg léteztek, és még ma is léteznek ilyen élőlények.

A szóban forgó felvételen valami felbukkan, egy falka kutya társaságában a távolban Ez a filmező személynek is feltűnik, és megpróbál közelebb hajtani aza utójával, és követni a falkát.

Amikor közelebb ér, akkor éri a döbbenet: a középső valami nem kutya, hanem egy embernek látszó élőlény. Nem kivehető, hogy pontosan micsoda, de egyesek szerint a mozgása teljesen olyan, mint a kutyáké.

"Egy ember nem mozoghat így, már csak a testének felépítése miatt sem" - állítja egy kommentelő.

Mások arra hívták fel a figyelmet, hogy az alaknak végtajai feltűnően hosszúak és vékonyak, ami megint csak nem jellemző az emberre.

A szkeptikusok szerint nincs másról szó mint egy kisagyat érintő rendellenességről. Ezt korábban egy török család esetében figyeltek meg, ahol az a gyanú merült fel, hogy evolúciós visszafejlődés ment végbe a családnak a tagjain, és ezért nem voltak képesek felegyenesedve járni.

A török család rendkívül ritka betegsége abból fakad, hogy egy bizonyos aminosav hibásan kódolt.

A lipid nem tud átjutni a sejthártya másik oldalára, ezért a kisagy nem fejlődik rendesen, és az egyensúlyszabályozás károsodik. De ez csak egy lehetséges magyarázat, hiszen mások genetikai mutációt, vagy épp titkos génkísérleteket emlegetnek a videó kapcsán.

Szerinted mi látható a felvételen?

OSZD MEG másokkal is!

paranormál bizarr


Megtekintések száma: 122115





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet