Olyan, mintha a harmadik szemét szedték volna ki ennek a férfinek

2016. december 15., csütörtök




Egy erős idegzetűeknek is igen nehezen végignézhető videó került ki az internetre, melyen egy gigantikus cisztát szednek ki egy férfi szeme mögül.

Vigyázat! Csak akkor olvass tovább, ha kötél idegekkel rendelkezel, mert gusztustalan, gyomorforgató, és a nyugalom megzavarására alkalmas képek és videó következik.

Közzétettek ugyanis egy olyan videót, amin orvosok próbálnak eltávolítani egy túlméretezett cisztát, méghozzá a páciens szeme mögül előrántva azt.

Dr. Sandra Lee a ciszták, és a cisztaműtétek igazi specialistája. Elhíresült az utóbbi időben arról a fura szokásáról, hogy ezeket a rendkívül sokkoló műtéteket kamerára rögzíti, majd időnként közzéteszi az internet népe előtt is.

A sokszor csak Dr. Pimple Popper néven futó doki most ismét alkotott valami olyat, ami még a legerősebb gyomrúakat is megedzi.

A Kaliforniában praktizáló orvos egy férfi szeme mögül műti ki a nagyra nőtt cisztát.

A férfi eleinte azzal a tünettel ment ez az orvosaihoz, hogy fáj a szeme. Később pedig már komolyabb problémák is felléptek, mint homályos látás, és állandó nyomás, mely miatt egyre inkább úgy érezte, hogy valami baj van.

Egy későbbi feltárás során találták meg a nagyra nőtt cisztát, melyet úgy döntöttek, hogy azonnal kioperálnak a férfiből.

Ha úgy döntesz, hogy végignézed a videót, kizárólag evés előtt tedd meg, mert nem garantáljuk, hogy nem fog visszajönni a gyomortartalom.

bizarr durva gyomorforgató


Megtekintések száma: 65478





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet