Óriási áttörés: Az USA kormánya elismerte, hogy a kannabisz rendelkezik ráksejt ölő hatással!

2017. április 25., kedd




Mérföldkő lehet az orvostudomány történetében. Most tényleg van remény a rákbetegeknek?

Eljött a nagy pillanat, amire a tudomány egy jelentős része, és az egész világ várt, kiváltképpen Amerika?

Az történt ugyanis, hogy a kormányzat végre hivatalosan is elismerte, hogy a kannabisz segíthet megölni a rákos sejteket.

A kannabiszról már évtizedek óta sejtették ezt, és rengeteg különféle történet keringett arról, hogy hogyan volt képes végső stádiumban lévő leukémiás, és rákos betegeket meggyógyítani, majd teljesen tünet mentesíteni.

Az egész úgy szól most már, hogy a kannabisz egyes hatóanyagai hivatalosan, és tudományosan bizonyítottan képesek elpusztítani a rákos sejteket.

Sokan ezt egy óriási előrelépésnek tartják a gyógyszeripar elleni harcban.

Biztosak voltak benne, hogy eljön majd ez a nap, mert nem titkolhatják örökké a nyilvánvalót.

Az amerikai kormány mindig is szkeptikus volt ezekben a dolgokban, különösképpen a rákos megbetegedések kapcsán használatos alternatív gyógymódokkal kapcsolatban.

A szkepticizmust azonban a tudomány tiszta és átlátható érvei győzték le.

Azok, akik korábban is tisztában voltak a kannabisz rendkívül pozitív hatásaival, nem lepődtek meg a hír hallatán, csak elismerően csettintettek: eddig tartott, míg a modern orvoslás elismerte azt, amit az indiánok évszázadok óta hatékonyan használnak.

Éveken át folytak a különféle nagyszabású kísérletek az amerikai Nemzetközi Rákkutató Intézetben, melynek eredménye volt az, hogy egy olyan ismeretanyag gyűlt össze, mely alapján egyértelműen kijelenthető az, hogy a rák ellen hatásos lehet a kannabisz.

A jövőben hivatalos ajánlásként is szerepelhet majd, de egyelőre még további vizsgálatokra van szükség, valamint elkezdtek különféle hatóanyagú gyógyszereket fejleszteni belőle.

Még hosszú éveket vehet igénybe, míg a kannabisz egy valóban hatékony, ténylegesen erős, rákgyógyszerré fejleszthető, de az orvostudomány és a betegek talán már látják a fényt az alagút végén.

OSZD MEG másokkal is!

tudomány orvostudomány rák rákkutatás rákgyógyszer kannabisz


Megtekintések száma: 209317





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet