Óriási, idegen űrhajó húzott el a Hold mellett

2021. február 18., csütörtök




Egy élő megfigyelési felvételen egy több kilométeres átmérőjű sötét tárgy száguld végig a Holdfelszín felett.

A mostani felvételt nem a NASA készítette kivételesen, és nem is a Nemzetközi Űrállomás fedélzetén készült, hanem egy Földi megfigyelőállomásról.

Az élőben rögzített felvételeken a Hold felszínéről készített közeli felvételeket lehet látni, majd váratlanul egy pillanatra egy óriási, korong alakú, rendkívül sötét tárgy suhan át a képernyőn.

Természetesen, ahogyan az lenni szokott, a kutatók és a média, amikor kiszivárgott a videó, azonnal találgatni kezdtek a furcsa tárgy eredetére vonatkozóan.

A szkeptikusok lencsehibára gyanakodtak, bár azt ők is elismerték, hogy olyan lencsehiba még sohasem fordult elő, ami hasonló jelenséget okozott volna.

Fényárnyék is kizárható, így nem sok megoldás maradt, sokan arra gyanakodnak, hogy egy gigantikus, sok kilométer átmérőjű idegen diszkosz suhan át a Hold felszíne felett.

Az is felmerült, hogy talán egy ember alkotta tárgy, vagy műhold. Ezt a magyarázatot többször is megvizsgálták a tudósok, azonban arra jutottak, hogyha valóban mesterséges tárgyról van szó, akkor feltételezhetően semmire sem hasonlít, amit eddig az ember épített.

Az emberiség ugyanis olyan objektumokat küldött eddig az űrbe, melyeken hatalmas napelem panelek vannak, hogy a napenergia biztosítsa az eszközök működését.

Ezen a szerkezeten azonban szemmel láthatóan nincs semmiféle napelem panel, ráadásul korong alakú, ami szintén szokatlan az űrkutatásban.

Továbbá egyesek azt is különösnek találták, hogy az objektumot nem világítja meg egy kicsit sem a fény. Mintha egy olyan matt, koromfekete anyagból lenne, mely elnyeli a fény nagy részét.

Ráadásul antennák sem láthatóak rajta, ahogyan az a legtöbb műhold esetében megszokott, hisz ezek segítségével továbbítják a Föld felé a jeleket.

Akkor tehát mi lehet? – Adódik a kérdés, amit senki sem tud megválaszolni jelenleg. Idegen eredetű lenne a tárgy? Egy másik faj által készített valami? Egy hatalmas anyahajó?

Bármi is volt, iszonyatos sebességgel száguldott el, és utána rögtön el is tűnt. Sokak szerint ez a felvétel szintén csak azt erősíti, hogy a Hold, és annak környéke lakott, méghozzá az idegenek által.

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 56508





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet