Óriási leviatán alakja rajzolódott ki a felhők között? - VIDEÓ

2017. szeptember 15., péntek




Egy tenger felett zajló vihar közben vált láthatóvá az anomália.

Egy mitikus, Bibliai lényt örökíthettek meg egy a tengeren dúló hatalmas vihar közben? Sokak szerint a szóban forgó felvételen egy teremtmény alakja, pontosabban körvonalai láthatók.

Az egész felvétel mindössze pár másodperces, azonban még így is szinte sokkolja az embert, ha végig nézi.

A videót nézve tényleg az az érzésünk támad ugyanis, mintha egy a felfoghatónál is nagyon entitás lett volna jelen a felhők között.

A horizonton kibontakozó alak bárkit képes lenne megrémíteni. Bár nagyon sokan úgy gondolják, hogy a felvétel vagy manipulált, vagy pedig egy egyszerű optikai csalódást ábrázol, még többen vannak, akik hiszik, hogy valami valós tűnik fel a videón.

Akik ebben hisznek, azok szerint nem más látható rajta, mint egy gigantikus méretű leviatán. Egy a Bibliában is szereplő mitikus szörny.

A közel-keleti mítoszokban is olvashatunk ilyen ősi tengeri lényekről. Később a héberek is átvették, így került bele a Bibliába.

A héber liw-wi-jatan tekergőzőt jelent, ami egy a tengerben élő hatalmas kígyóra, vagy valamiféle sárkányra utal.

A Biblia több ízben utal rá, akárcsak más iratok és legendák szövegkönyvei.

„...felkavarja a mély vizet, mint a fazekat, a tengert olyanná teszi, mint a festékedény. Maga után világos ösvényt hagy, azt hinné az ember, hogy a tenger megőszült”.

Ez nem minden. A Biblia említést tesz arról, hogy a leviatánok nem fognak teljesen kihalni, és a modern ember idejében is jelen lesz legalább egy utolsó példány a vizekben

Ézsaiás próféta szerint ugyanis az idők végén maga az Úr fogja megsemmisíteni a leviatánt: „Ama napon meglátogatja az Úr kemény, nagy és erős kardjával Leviatánt, a futó kígyót, Leviatánt, a tekergőző kígyót, és megöli a sárkányt, amely a tengerben van.” (Ézsaiás 27,1)

Hogy valóban léteztek-e e ilyen mitikus lények valaha a Földön, arról nagyon megoszlanak a vélemények, de a jelek és a Bibliában található utalások nagyon azt sugallják, hogy az emberiség még alig ismeri a tengert, és annak rejtélyes lényeit igazán.

OSZD MEG másokkal is!

paranormál rejtély rejtélyek megmagyarázhatatlan vallás bizarr biblia leviatán


Megtekintések száma: 181924





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet