Óriási, minden eddiginél nagyobb bevándorlási hullám érheti el Európát!

2018. április 21., szombat




Demográfiai szakemberek és kutatók figyelmeztetnek a veszélyre. Készülni kell mert ez az eddigieknél brutálisabb lesz!

Ha bárki azt gondolta vagy hitte volna, hogy a bevándorlási hullám megállt, akkor nagyon nagyot tévedett. Európa kulturális és szellemi elrombolása ugyanis tovább fog folytatódni, méghozzá jelentős mértékben.

Keletről és Afrikából is hatalmas tömegek kezdtek megindulni.

Egyes politikai és demográfiai elemzők már most attól félnek, hogy Európa egyszerűen bele fog rokkanni az egyre áramló emberek tömegébe.

Mert a bevándorlás drasztikus mérteket fog ölteni. Minél több embert fogad be az EU, annál többen indulnak majd útnak olyan helyekről, mint Nigéria, ahol a népességszaporulat a világ átlagát is messze meghaladja...

Idén, a tavalyi évhez képest sokkal korábban erősödött fel a migrációs nyomás Törökország felől, Görögország felé. 

Március óta már háromszor annyian érkeztek a görög szigetekre, mint tavaly nyár közepén. Március elején a görög szigeteken összesen 13 ezer migráns tartózkodott, ez a szám mostanra 16 ezerre nőtt.

Szerbiában is érezhető a migráció jelentette nyomás, az újonnan érkező bevándorlók kétharmada a görög-macedón útvonalon keresztül érkezik. Görögországban – a szárazföldön és a szigeteken – legalább 65 ezer, a magyar határhoz közeli régióban pedig további 11 ezer illegális bevándorló tartózkodik.

Nem tudni még, mi lesz Európa sorsa, mert a jelen helyzetben sajnos azt kell mondanunk, hogy minden kétesélyes.

Ez pedig azt jelenti, hogy Európa hamarosan vagy fogja, és elkezdi kitoloncolni a bevándorlókat, politikát váltva, vagy ez lesz az új Kalifátus...

A kultúránk ugyanis felemésztődik az ő sokkal agresszív, terjeszkedésre kitalált kultúrájukban.

Arról nem beszélve, hogy alapjáraton az iszlám nem fogad el más vallásokat, így gyakorlatilag minden európait ellenségként fognak tekinteni egy idő után, mikor már az ő társadalmaik lesznek többen.

Egyesek ezt a demográfiai összeomlást valamikor 2050-re teszik.

Ez lesz az a pont, amikor a bevándoroltak sok helyen már többen lesznek, mint az eredeti európai őslakosok. Attól kezdve pedig a mostani többség lesz a zajos kisebbség...

OSZD MEG másokkal is!

érdekes érdekesség európa politika menekültek bevándorlás menekülthullám


Megtekintések száma: 26357





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet