Orosz füvesasszony: "A gyógynövények 1000-szer többet érnek, mint a gyógyszerek!"

2023. február 4., szombat




Elena Fiodorovna Zaitseva 1100 féle gyógynövénnyel foglalkozott már, és döbbenetes hatásaikat fedezte fel, kísérletezte ki. A természet erejére esküszik a betegségekkel szemben.

Léteznek emberek, szerencsére egyre többen, akik úgy gondolják, hogy a természet ereje nagymértékben és sok esetben alkalmazható az erősebb, komolyabb betegségekkel szemben is.

Így nem kell a szervezetet mindig mellékhatásokkal teli gyógyszereknek kitenni, amik nem mellesleg károsítják egészségünket.

Elena Fiodorovna Zaitseva sokak által csak az orosz füvesasszonyként ismert.

Az elmúlt években 1100 féle gyógynövényt sikerült kategorizálnia, mindegyikről tanulmányt készített, és kísérletezett velük.

Ezek alapján talált 3 nagyon erősen gyógyhatású növényt.

Az egyik a tarackbúza gyökere, ami szinte minden kertben előfordul. A növény gyökeréből készült főzettel enyhíthetők az ödémák, a húgyúti problémák, segít megakadályozni a vesekő kialakulását, de véd a bélbántalmaktól, a tüdőbetegségektől, a magas vérnyomástól, valamint enyhíti az ízületi panaszokat is.

A másik nagy fegyver az nem más, mint a gyermekláncfűnek a gyökere. Az ebből készített főzet ugyanis képes csökkenteni a vészegénység kialakulását, és megóvja emésztésünket is a diszfunkciótól.

Emellett megelőzi a gyomorbántalmakat, a gyomor és a májrákot is, valamint az ízületi fájdalmakat jelentősen képes enyhíteni.

A közönséges bojtorjángyökér is igazi csoda az orosz füvesasszoyn szerint. A tapasztalatai szerint elűzi a vesekövet, enyhíti az ekcémát és a gyomorfekély tüneteit, valamint az égési sérüléseket.

Elena Fiodorovna szerint a bojtorján gyökeréből készült tea, vagy kivonat, remekül enyhíti a rákban szenvedők panaszait, de jót tesz a cukorbetegeknek, enyhíti a légúti panaszokat, szabályozza a vérkeringést, így védve a szervezetet a keringési betegségektől.

OSZD MEG másokkal is!

egészség egészség megelőzés gyógynövények természetes remediák


Megtekintések száma: 226353





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet