Ősi Anunnaki metropoliszok itt a Földön: egy sötét múlt nyomában

2016. december 4., vasárnap




Rengeteg olyan ősi romváros, és mesterséges struktúra van itt a Földön, mely egyetlen itt élő emberi civilizációval sem mutat rokonságot. Ezek a romok az emberek és az Anunnakik sötét múltjáról árulkodnak. Több ezer éves rabszolgaságban voltak őseink?

Afrika egyes részein, és a kontinens szívében korábban már több olyan leletet, kultúra maradványait fedezték fel, melyek látszólag sehogy sem kapcsolhatóak hozzá más kultúrákhoz.

Különös, kihalt civilizációk nyomai

Ami még ennél is furcsább, hogy ezekről a civilizációkról nem, vagy csak alig maradt fenn valamiféle emlék. Mintha soha nem léteztek volna.

Olyan furcsa szimbolikát, motívumokat használtak, melyek alapjaiban kérdőjelezik meg azok földi eredetét. De ha nem a Földről származnak, akkor honnan?

Elképzelhető-e, hogy talán nem is emberi civilizációk nyomaira bukkantak, hanem ősi idegenekére? A helyiek, és őseik által fennmaradt feljegyzéseik szerint voltak olyan városok Afrikában, melyeket az istenek és a kiválasztottak laktak.

Ez a különös, keveredett népcsoport aztán úgy tűnt el a Föld színéről, mintha sose lettek volna. Egyesek szerint nem véletlenül, mivelhogy egy leigázó, gonosz idegen faj tagjai voltak.

200.000 éves ősi romvárosok

Rengeteg különféle, több kilométeres területen elhelyezkedő, körkörös romváros maradványait fedezték fel a közelmúltban Afrikában, melyek egy olyan kultúrához tartozhatnak, ami nem volt kapcsolatban egyetlen földi kultúrával sem.

Sokan sejtik úgy, hogy ezek a 200.000 éves romvárosok az Anunnakik ősi metropoliszainak maradványai lehetnek.

A műholdas képeken is jól látni ezen városok megmaradt körvonalait. Az adott korból nem ismerünk ennyire fejlett civilizációt, így csak a fejlett idegenek, az Anunnakik jöhetnek szóba, akik már akkoriban is képesek voltak elektromos áramot, és fúziós energiát használni.

A körkörös város felépítés egyébként később más kultúrákban is elterjedt, egyesek szerint nem véletlenül: ezek a kultúrák és népcsoportok valahogyan kapcsolatba kerülhettek az ősi idegenekkel annak idején.

Anunnakik, az emberiség leigázói

Az Anunnakik – más források szerint Annunakik – olyan fajként voltak mindig is számon tartva, melyek nem jó szándékkal érkeztek bolygónkra. Hogy pontosan mikor is találkoztak először az emberrel, mikor kötöttek ki bolygónkon azt nem tudni, de az ókorból már fennmaradtak különféle ábrázolásaik.

Hosszú, sáskaszerű kinézetük volt, nem véletlenül. A sáskákhoz tartották hasonlatosnak őket, melyek mindent felélnek maguk körül, majd tovább állnak új forrásokat felkutatni.

Az Anunnakik érkezésekor az emberiség már létezett. Egyesek szerint hozzájuk köthető az emberi genezis is, azaz az emberiség mai formában ismert változatának megteremtése is.

Az ember genezise

A paleoasztronautika elmélet hívői régóta sejtik, hogy az ősi idegenek teremtettek minket azzal a céllal, hogy egyfajta bedolgozó, rabszolga fajként tartsanak fenn minket, akik különféle erőforrásokat, nyersanyagot termelnek nekik.

Egyesek szerint ezek nem voltak mások, mint az Anunnakik, akik a majomból alkották meg az emberi fajt, az ős emberszabásúak és a saját DNS készletük keresztezésével.

Később az emberi egyedek aztán fellázadtak, és egy saját belső forradalom is kitört az Anunnakik között, így végül elhagyták a bolygónkat.

Más források és elméletek arról beszélnek, hogy egy másik, tanító céllal érkező faj érkezett a bolygónkra, és ők szabadították fel a rabszolgasorban tartott emberiség elődjének számító embercsoportot.

Egyre több kutatás mutatja ki, hogy az emberi faj genetikai állománya szokatlan módon eltér a Földi élővilág jelentős részétől. Talán nem véletlen, és tényleg a csillagok közül valók vagyunk? Tegyük fel magunknak a kérdést…

rejtély rejtélyek ősi idegenek az emberiség eltitkolt történelme ősi tudás


Megtekintések száma: 76060





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet