Ősi földönkívüli piramist a Holdon? EZÉRT nem ment vissza a NASA...

2023. november 16., csütörtök




Égi szomszédunk egyik kráterében egy bizarr struktúrát fedeztek fel.

Valamit találtak a Hold felszínén. Valamit, ami az egész Holdhoz való hozzáállásunkat, és az emberiség múltját is megváltoztathatja.

Ha ugyanis bebizonyosodik, hogy tényleg az, aminek látszik, akkor az alapjaiban rázhatja meg a tudományt.

A Hold egyik kráterében ugyanis néhányan egy szokatlan struktúrát fedeztek fel. Egy olyan képződményt, mely leginkább egy piramisra hasonlít.

A NASA által készített felvételen az Eudoxus kráterben látszik ez a valami. Több videót is töltöttek fel "Piramis a Holdon" címmel, melyben kitárgyalják és elemzik a furcsa struktúrát.

Egy ufó szakértő elmondta, hogy a NASA Lunar Reconnaissance Orbiter felvételén pontosan a kráter közepén tűnik fel ez a valami, mely szemmel láthatóan nem lehet, hogy a természet által véletlenszerűen kialakított forma legyen.

Mr. Sawalha szerint ilyen, és ehhez hasonló egyértelműen mesterséges eredetű objektumokkal van tele a Hold felszíne, nem véletlen, hogy a NASA végül nem küldött oda emberes Hold missziót az Apollo- missziókat követően.

Korábban már találtak érdekes dolgokat a felszínen. Például gigantikus gépezetek által vágott csapásokat a Hold porában, olyan helyeken, melyek leginkább egy bányászati kitermelés helyszínére hasonlítanak.

Ekkor merült fel, hogy a Holdon talán már régen folyik a földönkívüliek ásványi anyag bányászata, vagy maga a NASA termel ki titokban különféle fémeket, a világ tudta nélkül.

Mindenesetre árulkodó, hogy a NASA az 1970-es évek óta nem lépett a Holdra, legalábbis hanyagolja az emberes missziókat.

A kráter közepén felfedezett objektum valóban olyan, mint egy négy oldalú piramis. Az is felvetődött, hogy talán ezen piramisok összeköttetésben vannak a Földi és a Marsi piramisokkal. Így a piramisok ősi transzportációs rendszerek lehetnek a bolygók között...

A NASA szakemberei szerint csak az emberek képzeletének játékáról van szó, belelátnak dolgokat egyes alakzatokba.

Azonban az egyre gyanúsabb, hogy évről-évre egyre több ember talál meg furcsa felszíni anomáliákat a Föld szomszédságában...

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegen nasa idegenek összeesküvés piramisok


Megtekintések száma: 197023





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet