Ősi mexikói leletek bizonyítják a földönkívüliek létezését?

2016. június 13., hétfő




A mexikói kormány által régebben nyilvánosságra hozott közel 80 éves titkosítás alá tartozó kőkorongok bizonyíthatják azt, hogy ősi idegenek látogatták a majákat, és hogy korábban már megmentették egyszer a bolygót egy becsapódó aszteroidától.

Ma már egy esetleges múltbéli kapcsolatfelvétel az idegenekkel nem is annyira a fantázia témakörébe tartozik, mint egy évtizeddel ezelőtt. Egyre több a bizonyíték arra vonatkozóan, hogy a régmúltban az emberiség mecénása egy égből érkező idegen faj volt.

Ők tanítottak nekünk mindent, mely végül megkülönböztetett minket a többi élőlénytől, és emiatt voltunk képesek kitörni a többi ősi emlős közül,

Mexikóban talált leletek bizonyítják szintén, hogy a múltban az emberiség nem volt egyedül a világegyetemben, és ezzel tisztában is voltak az akkori kor emberei.

A Calakmulban talált leletek annyira zavarba ejtőek, hogy a régészek a mai napig nem beszélnek róla érdemben, mert kényes kérdéseket vetne fel.

Olyan ősi kőből kifaragott korongokat találtak, melyeken érdekes ábrák, rajzok voltak láthatóak.

Az egyik Mexikóban található múzeumban is ki vannak ma is állítva a tárgyak, tehát nem hamisítványokról van szó. A leleteket 80 éve találták meg, és kiderítették, hogy az elveszett Maja civilizáció készíthette a korongokat. A korongokra mindjárt rátérünk, de előbb érdemes kivesézni a maja civilizáció kapcsolatát az idegenekkel. Merthogy tagadhatatlan kapcsolat áll fenn!

Elveszett civilizáció, mely kapcsolatban állt az égi "emberekkel"

A maja civilizációról rengeteg olyan szóbeszéd kering, hogy kapcsolatban állhattak idegen civilizációkkal. Ezt rengeteg feljegyzés és megtalált ősi lelet bizonyítja.

maja-urhajos-ko

Az egyik leghíresebb a Maja űrhajóskőként ismer lelet, melyen egy űrhajósra, és egy űrhajóra hasonlító szerkezetre emlékeztető faragás található. A leletet akárhogy nézzük, kísértetiesen hasonlít egy űrhajóra, a régészek pedig zavart magyarázkodásba kezdenek akárhányszor a vita középpontjába kerül eme lelet.

szkafanderes-alak-maja-faragasEzen a második képen egy szkafanderes ember - vagy idegen? - alakot láthatunk. Szintén egy maja faragás egy oszlopon. A szkafander ábrázoláson jól látható a szájon található légszűrő készülék is. Mindez puszta véletlen lenne?

80 éve titkokban tartott leletek

A maja kőkorongok ügye még 2012-ben robbant ki, amikor a mexikói kormány közel 80 év titkolózás után nyilvánosságra hozott számos olyan leletet és a hozzájuk tartozó dokumentumokat, melyeknek köze lehet az idegenekhez, szintúgy a maja civilizációhoz is.

Calakmulban, egy piramis belsejébe rejtett földalatti belső piramisban találták a korongokat.

A mexikói kormány nem foglalt állást az ügyben, csupán közzétette a leleteket és az iratokat. Azonnal beindultak a találgatások, hogy ténylegesen milyen titokra derítenek fényt ezek a különleges korongok. Merthogy olyan ábrák voltak láthatóak rajtuk, melyek minimum elgondolkodtatóak.

maja-korongok

Természetesen azonnal felmerült annak a gyanúja, hogy talán hamisítványok lehetnek a korongok, de a radiokarbonos kormeghatározás elejét vette a tárgyak hitelességét firtató vitákat.

A faragásokon jól kivehető, hogy idegnek űrhajókat ábrázolnak. Nem csak hasonlítanak ezek az ábrák az idegen csészealjakra, hanem ténylegesen idegen csészealjakat láthatunk a korongokon.

A korongok egyikének jobb oldalán egyértelműen azonosítható a diszkosz alakú repülő szerkezet, mellyel szemben egy másik repülő szerkezet lebeg, mely hosszúkásabb, mintha valamiféle irányítóközpont, vagy anyahajó lenne.

A korongon a háttérben még egy hatalmas gömb is látható, mely talán egy portált, vagy magát a Földbolygót ábrázolja. Így ez a lelet egyértelműen arra utalhat, hogy az ősidőkben az idegenek ellátogattak hozzánk. Az pedig, hogy a maja civilizáció ezt ilyen leletekkel megörökítette, ékes bizonyítéka annak, hogy fennállt a feltételezett kapcsolat az égi "emberekkel".

maja-korongok-2

Sőt, a korongnak később egy lehetséges értelmezését is sikerült megfejteni. A képen látható számozásokhoz kapcsolódóan alább olvashatóak a magyarázószövegek:

 1) A Föld és atmoszférája látható rajta.

2/3) Úgy hiszik, hogy az ábra egy meteort/aszteroidát ábrázol, mely a Föld felé tart.

4) Egy olyan diszkosz alakú űrhajó ábrája, mely eltéríti az aszteroidát.

5) Egy asztronauta feltételezett képe, aki irányítja az űrhajót.

6) Egy távirányítású csészealj.

Hogy egy esetlegesen már megtörtént eseményt, vagy egy jövőbeni történést, mint próféciát láthatunk a korongon, azt nem tudni, mindazonáltal egyértelművé válik belőle az idegenek segítő szándéka.

Luis Augusto García Rosad egy magas rangú személye a mexikói kormánynak, az ő információi alapján a kormány rengeteg hasonló lelet birtokában van, mely bizonyító erejű lehet az idegenekkel kapcsolatban.

Állítólag még most is vannak Mexikóban található dzsungelekben olyan leletek, melyek hozzájuk köthetőek. Nemrégiben 30 ezer éves leszállópálya paneleket találtak az egyik őserdő mélyén. 30 ezer éve pedig mint tudjuk, nem voltak repülő szerkezetek. legalábbis nem ember alkotta gépek...


Megtekintések száma: 13726





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet