Ősi piramisok és több ezer éves építmények nyomai az Antarktiszon: elveszett civilizáció, vagy az előző emberiség nyomai?

2023. május 7., vasárnap
A távoli déli kontinens, az Antarktisz mindig is piszkálta a felfedezők, de még az egyszerű emberek fantáziáját is. Sok mindent nem tudunk a titokzatos földrészről, de amit mégis, az remek táptalajt ad a mindenhol ufókat és letűnt civilizációkat kereső kalandoroknak.

A főként pingvinek által lakott földrészen néhány kutatóállomáson kívül hivatalosan más nincs, de minduntalan felröppennek a hírek a titkos náci tengeralattjáró bázisokról, földönkívüliek támaszpontjairól, vagy éppen a Föld közepén található titokzatos belső világ lejáratáról.

Újabban boldog-boldogtalan ősi romokat és főként hatalmas piramisokat talál a Goggle Earth műholdas térképeinek segítségével.

Állítólag ezek a hatalmas piramisszerű struktúrák öregebbek még a gízai piramisoknál is, és egy letűnt, ősi civilizáció építette őket földönkívüli technológia segítségével.

A legújabb felfedezés ismét egy ilyen hatalmas építményről szól, ami a képeket elnézve talán nem is véletlen. 

Tényleg piramisnak néz ki felülről. Tisztán kivehető a négy oldala, és az éleik is.

Az ufológusok tobzódnak az ötletektől, hogy mi célt szolgálhatott az ősi építmény, és kik hozták létre...

A geológusok szerint azonban ezek korántsem mesterséges építmények.

Csupán az errózió természetes folyamata által alakultak ki ezek a különös formák.

Ráadásul az ősi antarktiszi piramis-elmélet kedvelői sokszor elfelejtik, hogy a kontinens már évmilliók óta jég alatt van, ami évről évre vastagszik. 

Helyenként elérheti akár a 3000 méteres vastagságot is, így aligha kandikálhat ki bármilyen ősi építmény a jég alól. Illetve az eltelt rengeteg évezredek alatt, ha voltak is bármilyen romok a jég alatt, annak mozgása és súlya, már réges-régen szétmorzsolhatta azokat.

A hivatalos elméletet azonban sokan nem hiszik el.

Komoly bizonyítékok vannak rá, ugyanis, hogy ez nem így van, és valóban van valami a jég alatt...

OSZD MEG másokkal is!

Forrás : Ripost

rejtély rejtélyek antarktisz piramisok


Megtekintések száma: 31258

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet