Ősi szerkezetek: istenek gépezetei és az ókori civilizációk közötti kapcsolat

2023. május 14., vasárnap




Abban már az ókor emberek is biztos volt, hogy nem evilági gépekről van szó. Földönkívüli technológián alapultak?

Földönkívüliek és a múlt. A paleoasztronautika hívei szentül hiszik - egyre több tudós és rész szerint nem is alaptalanul - hogy idegen vezették végig az emberiséget a fejlődés útján, egészen mostanáig.

Sőt, akadnak olyan nézetek, amik szerint még most is rajtunk hagyták óvó tekintetüket.

A múltban, főleg az ókorban számtalan feljegyzés keletkezett, melyek olyan szerkezetek írtak le, amik nem csak a józan észnek mondtak ellent, de az akkori, sőt, még a mai tudományos és fizikai ismereteinknek is.

lebegő tárgyakat láttak az égen, fénylő korongokat.

Egyes leírások és krónikás feljegyzések pedig arról írtak, hogy hatalmas pajzsok haladtak keresztül a Nap előtt az égen.

Ezek egyértelműen olyan objektumokat írtak le, amik már akkor képesek voltak az égen repülni, amikor még egyetlen ember alkotta szerkezet sem.

Sőt, a Wright fivérek által megépített gép valójában az ősi idegenek által hátrahagyott agenda, azaz szellemi és tudományos hagyaték kiteljesedéseként is felfogható.

Sokan nem tudják, de egyes elméletek szerint a repülés tudományát, de még a tűz megalkotásának - a tűzgyújtásnak -a  titkát is az idegenektől kaptuk.

Prométheusz istent úgy ismerik, mint azt az égi entitást, aki ellopta az istenektől a  tüzet, és az embereknek adta.

Zeusz erre megharagudott, büntetésül elvette a tüzet az emberektől, hogy sötétben legyenek és nyersen egyék a húst. Prométheusz (hogy Zeuszt kiengeszteljék) azt javasolta az embereknek, hogy mutassanak be áldozatot az isteneknek, és erre a célra megölt egy bikát.

Mikor azonban az istenek megérezték a sülő hús illatát, Prométheusz újra kicselezte őket: két tálra tette az elkészült ételt, a húst elrejtette csontok és inak alá (hogy a hús majd az embereknek maradjon), míg a csontok nagy részét zsírral takarta el, és megkérte Zeuszt, válasszon közülük. Zeusz sejtette, hogy csel van a dologban, de mégis azt a tálat választotta, amelyiken a zsírral takart csontok voltak.

Mikor rájött a csalásra, éktelen haragra gerjedt, és büntetést szánt nemcsak az embereknek, de a hazug istennek is.

Sokak szerint Prométheusz valójában egy ősi idegen volt, aki a saját civilizációja parancsát megtagadva megmutatta az emberiségnek a tűz kezelését.

Mások szerint az egész egy képletes dolog, és arról lehet szó, hogy az ősi idegenek egy kisebb csoportja adta át a tüzet, azaz a fényt, mint ősi technológiai tudást az emberiség fejlődése érdekében.

Az emberiség sötét múltja számtalan titkot rejt még ma is.

Ezeket pedig a mainstream régészet minduntalan próbálja az emberiség és a közvélemény elől eltüntetni...

OSZD MEG másokkal is!


Megtekintések száma: 48217





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet