Összefüggés lehet Marilyn Monroe és Kennedy halála között?

2017. június 22., csütörtök




Egy elmélet egy meglehetősen szövevényes és bizarr, kormányszintű összeesküvést rajzol elénk.

Marilyn Monroe, a tökéletes és leginkább ismert nőideál halála, és annak rejtélyes körülményei nem véletlenül keltették fel annak idején sok nyomozó, és későbbi újságíró figyelmét.

Az ügy ugyanis a kezdetektől fogva nem az volt, mint aminek látszott.

Marilyn Monroe ugyanis egy hátborzongató titkot vitt magával a sírba, mely egyúttal az indíték is volt arra, hogy megöljék.

Egy bizarr elmélet nem állít mást, mint azt, hogy valójában egy földönkívüli összeesküvésről tudhatott a színésznő, melyet közvetlenül a halála előtti estén akart kiszivárogtatni.

Vagyis a titkosszolgálatokat nagyon megijesztette azzal, hogy titkos információkat szivárogtat ki a földönkívüliekről.

Mint ismeretes, Marilyn Monroe 36 éves korában halt meg szándékos barbiturát-túladagolás következtében. Halálát illetően számos összeesküvés-elmélet látott napvilágot éppen ezért, mivel senki sem hittel el sem akkor, sem most, hogy szándékosan túladagolta volna magát az amúgy életvidám modell.

1962. augusztus 5-én kora hajnalban Marilyn Monroe-t pszichiátere, Ralph Greenson holtan találta brentwoodi házában. A túladagolás tényét nagyon hamar megállapították.

A CIA emberei mindvégig rajta voltak a színésznőn onnantól kezdve, hogy a pletykák szerint- amit később több volt CIA ügynök is megerősített - ágyba bújt J. F. Kennedy elnökkel.

Többször látták az elnök társaságában, és elég közeli kapcsolat alakulhatott ki közöttük.

Olyan információk birtokába juthatott, amit maga Kennedy sem rejtett véka alá, mivel köztudottan ő is azon az elven volt, hogy az igazsághoz joga van az embereknek.

Más kérdés és téma, de sokak szerint őt is azért lőtték agyon egy merénylet során, mert túl sok információ volt a birtokában a földönkívüliekről, és nem mutatott hajlandóságot az együttműködésre az idegenekkel kapcsolatos anyagok eltusolását illetően.

A CIA minden potenciális információs veszélyforrást kiiktatott akkoriban, méghozzá mindenféle lelkiismeret furdalás nélkül. Zenészeket, tudósokat, politikai szereplőket, bárkit, aki komolyabban veszélyt jelenthetett nemzetbiztonsági szempontból.

Norman Mailer, egy volt CIA ügynök elmondta, hogy pontosan Kennedy elnök halálát, pontosabban kiiktatását követően vizsgálták és írták felül a háttérhatalmi szervek azokat a protokollokat, amik korábban érvényben voltak.

Eszerint ő volt az utolsó elnök, aki nem csak bábként volt öntudatlanul mozgatva mások által.

Az utána következő elnököket már nem avatták be az idegenekkel kapcsolatos nemzetbiztonsági titkokba, vagy ha igen, akkor annak csak a felszíni információit árulták el.

Abban az időben, a hatvanas, hetvenes években rengeteg tudós és különféle szakember tűnt el a föld színéről nyomtalanul, aminek szintén megvolt a nyomós oka.

Ezek a tudósok több területen is olyan jelentős felfedezést tettek, melyek okán el kellett őket azonnal távolítani a társadalomból. Nem haltak meg. Vagyis nem mindenki halt meg. Voltak ugyanis, akiket titkos kutatásokban alkalmaztak, és egy Antartkiszon helyet kapó titkos kutatóbázisra szállították.

Ezek az emberek választhattak, hogy vagy követik a parancsot, vagy „súlyos baleset éri” őket, de volt, akinél a család testi épségével fenyegetőztek a fekete ruhás ügynökök.

A volt CIA ügynök szerint napjaink megmagyarázhatatlan tudós és mérnök eltűnései is éppen a háttérben folyó dolgok miatt vannak.

Persze, könnyen lehet, hogy ezen bizarr összeesküvés elmélet nem több, mint aminek látszik.

Egy jól átgondolt eszmefuttatás, egy kérdőre vonható volt CIA ügynök vallomásán alapulva. De az is lehet, hogy az igazság egy szelete...

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek ufó ufók idegen idegenek összeesküvés marilyn monroe


Megtekintések száma: 107495





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet