Pár éven belül minden nő burkát fog hordani Európában? Közeleg Eurábia rémképe!

2021. december 12., vasárnap




Sokak szerint az egész csak egy riasztó rémkép, amivel riogatnak. De Európa végleg elveszett. A kontinens immunrendszere pedig nem löki ki azokat a rosszindulatú szöveteket, melyekben burjánzik a terror. Mi lesz veled Európa?

Még mindig csak kapkodja az ember a fejét, hogy mi folyik Európában. Nem azért, mert rengeteg a bevándorló és a terrortámadás. Nem is azért, mert az emberek egyre inkább félnek.

Hanem azért, mert Európa béna kacsa módjára továbbra is hagyja, hogy "tömjék" bevándorlók egész hordáival.

Ez valami olyan súlyos probléma, mely a gyerekeinkre, unokáinkra fog majd visszacsapódni. Nem kizárt végső soron az sem, hogyha a jelenlegi folyamatok folytatódnak, akkor Eurábia valósággá válik, és minden nőnek burkát kell majd hordania.

A bevándorlók egyre nagyobb sejteket alakítanak ki Európán belül.

Burjánzani kezdtek, mint valami rákos daganat, mely egyre több részt foglal el az egészséges szövetekből, míg egy napon majd ők lesznek többségben.

Most még kontrollálni lehetne a folyamatokat, mégsem tesszük. Sőt, egyes elméletek már azt feltételezik egyenesen, hogy Angela Merkel, Jean Claude Juncker szándékosan nem tesznek semmit, hiszen talán épp Európa teljesen eltörlése a céljuk.

Arról a két balfácánról eleve el tudnánk ezt is képzelni, de lehet, hogy csak szimplán nem látják a fától az erdőt, és azt, hogy mekkora veszélybe sodorta a Willkommenskultur a kontinenst, és az embereket.

Az európaiak félnek. Lassan sehol sem lehet utcára menni, mivel bárhol lehetnek robbantók, vagy tömegbe hajtó merénylők.

Néhány elemző szerint Barcelona után nem kizárt, hogy a keleti országok is lassan sorra kerülnek, és akár Budapesten is lehet majd egy merénylet.

Nemrég pedig egy újabb muszlim páratlanságról számoltak be, közvetlenül a legfrissebb terrortámadás után, mely szinte vérlázító. Nem sokkal a barcelonai merénylet után vészjósló beszélgetésnek volt szem- és fültanúja az egyik barcelonai élelmiszerboltban Náday tamás divattervező.

Elmondása szerint ketten álltak előtte a pénztárnál, egy miniszoknyás, fiatal édesanya és egy kendőt viselő muszlim nő. Utóbbi nem szokatlan látvány Spanyolországban, ám arra, ami ezután következett, senki nem gondolt volna. A miniszoknyás nő három év körüli gyermeke ugyanis megkérdezte az édesanyját, miért van az előttük álló néni úgy felöltözve a melegben.

“Nincs ebben a kérdésben semmi rossz. Az anyuka sincs zavarban, valamit a szokásokról magyaráz, indulatmentesen, tök korrektül.”

Mire a nő hátrafordul és a következőt mondja a kislánynak:

“Pár éven belül anyukád is fel lesz öltözve”

Ez mindent elmond a muszlim mentalitásról. Idejönnek, menekülve - ezt állítva legalábbis - aztán elveszik a munkánkat, a földjeinket, és még mi, akik több ezer éve itt élünk alkalmazkodjunk majd hozzájuk?

Európa, ELÉG! ÉBREDJ FEL!

OSZD MEG másokkal is!

európa politika bevándorlás eurábia


Megtekintések száma: 112606





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet