Paranormális jelenségek történnek a Démonok között 2 vetítésein?

2016. június 30., csütörtök




A Démonok között 2 mozivetítésein több beszámoló szerint paranormális jelenségek történnek a nézőkkel. Volt, aki egy szellem jelenlétét érezte, míg mások váratlanul meghaltak a vetítés közben. Kiderült továbbá az is, hogy a filmet egy olyan stúdió épületben vették fel, melyben többször láttak már korábban valódi szellemeket.

Korábban már beszámoltunk róla, hogy a Démonok között második része kapcsán egy kisebb tömeghisztéria tört ki, mert több rejtélyes haláleset, eltűnés is kapcsolatba hozható volt a filmmel, illetve annak megnézésével.

Egy ember meghalt a moziban a film közben, mások pedig eltűntek, és azóta sem találják őket. Egy másik néző egy keresztet látott kirajzolódni a tükörben miután hazament.

Az emberek azonnal arról kezdtek beszélni, hogy a film el van átkozva, és nem szerencsés kapcsolatba kerülni vele.

Sokan éppen ezért nem hiszik azt, hogy ez az egész csak egy a filmet népszerűsítendő marketing hadjárat lenne, hiszen az emberek megrémültek, vannak akik a hírek hallatán el sem mernek menni a mozikba.

demonok-kozott-2-atok-3

Nem ez lenne az első elátkozott film a történelemben. A híres ördögűző filmről is sokan beszélték, hogy el van átkozva.  A démon megszállta lány történetének forgatása közben több alkotó is panaszkodott kínzó fejfájásra.

A főszerepet játszó Linda Blair később ideg-összeroppanást kapott,

amiből aztán hosszú idő múlva helyrejött. A film bemutatásakor a nézők hisztériás rohamot kaptak a nézőtéren. Rómában a bemutató napján villám csapott egy négyszáz éves keresztbe, és ledöntötte azt.

Szellemi jelenlétet érzett a nézőtéren

Rengeteg új beszámoló kering a Démonok között második részének moziban való megtekintéséről, melyek olyan megmagyarázhatatlan jelenségeket írnak le, melyekkel nem tudnak mit kezdeni a szkeptikusok.

Egy néző például folyamatosan azt érezte, hogy ül valaki mögötte a moziban,

holott tudta, hogy a leghátsó szék az övé, és nem volt mögötte egy árva lélek sem. Mégis úgy érezte, valaki figyeli, és egy nagyon nyugtalanító érzés kerítette hatalmába, amire el is hagyta a termet a film befejezés előtt.

demonok-kozott-2-janet

Egy másik beszámoló, melyet egy hölgy mesélt el, leírja, hogy ő és a barátja a film megnézése utáni éjszaka riasztó jelenségeket tapasztaltak otthon. A nő napokig ne tudott aludni, mert rémálmai voltak. Álmában pedig egy sötét, egy a filmbéli démonhoz hasonló entitás üldözte.

Egy másik nő a film felénél kezdte azt érezni, hogy valaki lófarokba kötött hajával játszik, holott az égvilágon senki sem volt körülötte.

Ennek ellenére valaki többször meghúzta a haját, és elmondása szerint ne egyszer úgy érezte, hogy hajtincsei egyszerűen csak a levegőbe emelkednek minden fizikai behatás nélkül. Először ex-barátjára gyanakodott, aki mellette ült a székben, ő azonban ne lehetett.

Úton hazafelé, az autóban ugyanis a fiú elmesélte neki, hogy többször úgy érezte, hogy a székének valaki hátulról nekinyomta a lábát vagy a sarkát. A leghátborzongatóbb az volt az egészben, hogy ők is az utolsó sorban ültek...

A fenti audiórészlet pedig az igazi, megtörtént esethez köthető dokumentum.

Kísértet járta helyen vették fel a filmet

2015-ben járta be annak idején a sajtót a hír, mely szerint ördögűzőt kellett hívni a Démonok között 2 forgatási helyszínére, hogy megáldja a helyet, mert ott korábban már rengeteg kísértete láttak.

4-es-studio-warner-bros-2

A film hihetetlen módon abban a stúdióban forgott, ahol már rengeteg paranormális jelenséget tapasztaltak korábban más filmek készítése során is.

A Kaliforniában található Burbankban, a Warner Bros forgatási épületeinek negyedik stúdiójában állítólag rég elhunyt dolgozók és unkások szellemeit lehet látni időnként.

4-es-studio-warner-bros

Egy ott dolgozó őr elmondta, hogy volt többször is olyan este, amikor éjjelente fúrások, és kalapács hangját lehetett hallana bent, holott senki sem volt az épületben.

paranormál kísértet szellem szellemek ksértetek ijesztő átok démonok démon átkok


Megtekintések száma: 33430





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet