Parázs vita: Ölre menő kommentháború alakult ki a kép alatt. Ha megnézed, biztosan neked is lesz hozzáfűzni valód!

2020. december 1., kedd




Több száz komment érkezett az "Életünk" poszt alá. Te mit gondolsz erről az egészről? Kinek van igaza?

nemrég került fel egy igen sok indulatot felkavaró kép, melyet a népszerű humorista, Dombóvári István tett fel Facebook oldalára, "Életünk" címmel.

A kép egy buszon készülhetett. De nem is ez a leglényegesebb momentuma a képnek, hanem az, hogy pontosan milyen jelenetet is ábrázol.

Ugyanis két fiatalt láthatunk rajta, amint a mobiljaikat nyomkodják, miközben két idős hölgy áll mellettük.

A kép alá rengetegen kommentelnek. Sokan volt, akik inkább a néniknek szóltak be, de voltak, aki szerint egyértelműen a fiatalok itt hibásak. A kommentáradatban több helyen is parázs vita alakult ki.

Nagyon nehéz kérdés, mert igazából pro és kontra mindkét tábornak fel lehetne hozni olyan érveket, melyekkel szemben a másik csoport nem tudna mit mondani.

Egy kicsit talán mindenkinek igaza van. De érdemes ezért kommentekben egymásnak esni?

Néhányat azért szemezgettünk belőlük. Voltak, akik az időseket vették védelmükbe, míg mások a fiatalokat.

"Nos én nem azt mondom, hogy ez így helyes, mert nem az de még nem jöttem rá, hogy a nyugdíjasoknak miért kell a reggeli csúcsban menni? És most nem azt mondom, aki épp megy az orvoshoz hanem aki nap mint nap ezt csinálja és aztán fennhangon panaszolják egymásnak, hogy mennyien vannak..."

"Egyetértek. Bár én reggel is át szoktam adni a helyem, tényleg nem értem, miért nem tudnak 1-2 órával később menni bevásárolni, ha úgyis csak panaszkodnak, hogy mennyien vannak a buszon."

"Szerintem mindenkinek szíve joga kortól függetlenül eldönteni, hogy mikor, hová és mivel utazik. Senki nem lát bele más életébe, beleszólni pedig végképp nem kellene."

Neked mi a véleményed erről az egészről, és úgy általánosságban a jelenségről?

OSZD MEG másokkal is!

érdekes érdekesség parázs vita


Megtekintések száma: 154942





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet