Párhuzamos dimenzióból kerülhetett elő egy 8 éve eltűnt műhold?

2017. március 13., hétfő




Egyre több az érdekes felvetés, és a rejtély a Chandrayaan-1 körül.

A NASA nemrég hivatalosan is megerősítette, hogy a 8 évvel ezelőtt elveszett Chandrayaan-1 szondát sikerült ismét azonosítani.

A NASA elmondása szerint a radar és a teleszkóp technológia fejlődésének közbejárása kellett ahhoz, hogy felfedezzék a műholdat, viszont olyan sok a kérdés az ügy kapcsán, hogy több érdekes konspirációs teória is napvilágot látott.

Kezdjük egy picit az elején: a Chandrayaan-1 műhold eredetileg a NASA által is némileg támogatott, ám végső soron India által fellőtt műhold volt.

8 évvel ezelőtt lőtték fel az űrbe, ahol végül 2009 augusztusában szűnt meg vele végleg a kapcsolat. A szakértők már akkor sem tudták, hogy ezt a hirtelen szakadást mi okozhatta.

Főleg azért nem, mert a Hold körüli pályán keringő műholdakkal nem szokták csak úgy elveszteni az irányítást. Ráadásul a Chandrayaan-1-en kívül a NASA-nak is akadt egy műholdja, mely hasonlóképpen járt.

Ez volt a még most is aktív Lunar Reconnaissance Orbiter. Soha ne volt jellemző, hogy ember alkotta eszközök így eltűnjenek, függetlenül attól, hogy mi is volt pontosan a meghibásodás oka.

Különös, hogy hosszú időn át nem lelték. bár a NASA szerint szükség volt az új radartechnológiára, korábban sokkal messzebb lévő tárgyakat is tudtak azonosítani.

Különös ráadásul az is, hogy a korábbi a szondák felkutatására tett fáradozások sohasem jártak sikerrel, most pedig mindkettőt megtalálták.

Egy elmélet szerint - mely ugyan nem nélkülözi a fantáziát, mégis akár igaz is lehet - azért nem leltek rá 8 éven át a műholdakra, és különösképpen a Chandrayaan-1-re, mert az téren és időn kívül tartózkodott, egy párhuzamos világban.

De vajon ez tényleg lehetséges? Több kvantumfizikai szakértő szerint igen, ugyanis a tárgyak képesek lehetnek eltűnni a téridőben. Legalábbis látszólagosan. Ilyenkor ugyanis a tér és az idő fodrozódásának résein át a velünk párhuzamos világba csúszhat át.

Így a mi világunkban megszűnik létezni. Ma párhuzamos világban pedig a semmiből feltűnik egy vagy két műhold, és azon rágódnak, honnan jöttek.

Ugyanis elképzelhető, hogy abban a párhuzamos világban sohasem küldték fel ezt a két szondát. Ha így történt, akkor alapos kalamajkát okozott a másik világban, de talán idővel rájöhettek arra, hogy honnan is szárazik, és visszaküldhették ezeket az eszközöket a megfelelő helyükre.

Persze ez csak egy elméleti magyarázat, sok fantáziával. ugyanakkor az elv akár létezhet is, legalábbis a kvantumfizika nem mond ennek a lehetőségnek ellent, és megmagyarázza, miért nem fogták még a jeleiket sem ezeknek a műholdaknak.

megmagyarázhatatlan idegen idegenek párhuzamos világok párhuzamos dimenziók kvantumfizika össszeesküvés


Megtekintések száma: 87347





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet