Piramisok az emberiség fejlődésének kulcsai: végtelen energiaforrások lehetnek?

2023. április 30., vasárnap
Tudósok megdöbbentő leletekre és összefüggésekre jutottak...

A piramisok nem csak egyszerű műalkotások, és templomok a fáraóknak, uralkodóknak, hogy segítsék őket a túlvilágra,a kozmoszba való utazásban.

Ezek a páratlannak ható, csillagászatilag tökéletesen tájolt építmények egy igen bonyolult hálózatot alkothattak. Legalábbis erre jutottak egyes egyiptológusok.

Állításuk szerint a piramisok olyanok, mint a sejtek.

Külön-külön is működőképsek voltak, de egybekapcsolva egy olyan hálózatot hozhattak létr,e mely végtelen energiát vonhatott ki az éterből, ezáltal hatalmas forrásokat biztosítva a kolóniának.

Az ugyanis nem lehet véletlen, hogy egymástól térben és időben is távol álló civilizációk is építettek piramisokat, ráadásul ezek a piramisok kisebb eltéréseket nem számítva jellegzetességeikben megegyeztek. Meg kellett egyezniük, ugyanis mind ugyanazzal a funkcióval rendelkeztek.

A piramisok gyakorlatilag learatták a kozmoszban fellelhető energiát, mely folyamatosan újratermelődött. Arra már korábban is találtak bizonyítékokat a régészek, hogy az egyiptomi civilizáció használhatta az elektromosságot.

Ennek nyomai még hieroglifákon és domborműveken is meg lett örökítve.

A maják szintén nagyon fejlettek voltak a korhoz képest, amiben éltek, szintúgy más népek, ahol még piramisokat emeltek, sok esetben idősebbeket is, mint az egyiptomi piramisok. Ezek a piramisok világszerte képesek voltak egymásba kapcsolódni, akár a Boszniai Nap piramisról beszélünk, akár a Gizában található piramisról.

Sokak szerint ezek az építmények egykor ősi szerkezeteket rejtettek magukban, melyek üregei ma is megvannak. A gizai nagy piramis belsejében található galériának az eredetét és funkcióját például a mai napig nem tisztázták, de itt, és a titkos kis alagutakban futhattak azok a rendszerek, melyek egykor a piramisok működéséért feleltek.

Ha a piramisokat ma sikerülne újra "működésbe hozni", akkor elhozhatnák az örök és szabad energia világát.

Egy olyan világot, ahol többé nem kell fizetnie az áramért és más energiáért, mert azt a piramisok "aratják le" az éterből - állítják egyes tudósok.

Nem tudni, hogy ez így van-e de mindenesetre mély titkolózás van az Egyiptomban található piramisok eredetéről, mind pedig a pontos koráról is...

Az ugyanis biztos, hogy nem akkor és nem úgy épültek, ahogy a mainstream régészet állítja...

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek titok történelem egyiptom piramisok ősi technológia


Megtekintések száma: 170402

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet