Pusztító erejű vihar közeleg? Megismétlődik az egy hete történt ítéletidő?

2017. május 31., szerda




Úgy néz ki, hogy az egész országra kiterjedő riasztást adtak ki. Jön az özönvíz, mely Budapestet is elárasztotta?

Igen erős, ítéletidővel tarkított délután következik sokak szerint, ugyanis az egész országra riasztást adtak ki, egy közelgő, mindent elérő felhőszakadás miatt.

Egyes vélekedések szerint az előző héten, Budapestet is elöntő özönvíz ismétlődhet meg, csak most rengeteg megyére kiterjedően, mások szerint viszont nagyobb lesz ennek az egésznek a füstje, mint a lángja.,

Meghökkentő képet mutat ugyanis az időjárási riasztásokat közlő Meteoalarm Magyarország térképe. Budapest és környéke kivételével az összes megyére figyelmeztetést jeleznek.

Nem tudni még előre, hogy mindenhol lesz-e, és ha igen, mindenhol egyformán nagy erejű vihar várható-e.

Az Országos Meteorológiai szolgálat figyelmeztető előrejelzése szerint felhőszakadás, intenzív zápor és zivatar várható 30 millimétert meghaladó csapadékkal egyes helyeken, míg máshol jóval enyhébb is lehet az idő.

MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

Hogy megint ki fog-e alakulni tornádó, megint csak nem lehet tudni, de a pánikra semmi ok. Ezek a tornádók messze elmaradnak az Amerikában tomboló társaiktól.

Igen erős széllel és jégesővel kísért zivatarok csaphatnak le a keleti országrészre is, így senki sem ússza meg a borzalmas időt.

A várakozásokkal ellentétben azonban az előző heti Budapestet elöntő özönvíz helyett most jóval gyengébb esőre számíthatnak az előrejelzések alapján az emberek.

OSZD MEG másokkal is! 

érdekes hihetetlen érdekesség magyarország magyar


Megtekintések száma: 167060





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet