Puzsér Róberttel beszélgettek a világvégéről!

2017. július 20., csütörtök




Érdemes végig nézni, nagyon elgondolkodtató, magasröptű gondolatok a nyugati civilizáció, és a történelmi birodalmak bukásáról, és a ránk váró végítéletről.

A világnak folyamatosan vége van. Az egész történelem arról szólt, hogy a világnak folyamatosan vége van, és folyamatosan születik - állítja Puzsér Róbert, aki Németh Gáborral beszélgetett egy mélyinterjúban.

Szerinte már az apokalipszis világkorszakában vagyunk, de még nem telt el annyi idő, hogy azonnal elérkezzen egy végítélet.

A Szarajevói merénylet lehetett az apokaliptikus idők első startlövése.

Az apokalipszisnek talán még csak a közepén vagyunk, és ez egy hosszú, nagyon gyötrelmes folyamat lesz, mely akár több száz évig is eltarthat.

"Egyre több jogot nyerünk el, de egyre több a veszíteni valónk... Az ember humánusabb, mint bármikor, mindeközben egyre kapzsibb, és elvetemültebb, istentelenebb, mint a történelemben bármikor!"

Puzsér Róbertnek valószínűleg mindenben igaza van. Ahogyan Róma bukása is lassú és gyötrelmes volt, úgy ennek a globális, egész világra kiterjedő "Rómának" még lassabb lesz a korhadása.

Szerinted is a végidőkben élünk, és a modern civilizáció már évtizedek óta haldoklik?

OSZD MEG másokkal is! 

tudomány világvége apokalipszis végidők puzsér róbert


Megtekintések száma: 153099





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet