Rántott kannabisz? Egy étteremben már forgalmazzák, hihetetlen egészségügyi hatásai vannak!

2018. november 12., hétfő




Akik már kóstolták, azt mondják, soha nem ettek még ennyire jót. A világ egyik legegészségesebb menüje: vajon bevezethetik majd idővel hazánkban is?

A lenti videót majd feltétlen nézd meg!

A kannabiszról már régóta tudni lehet, hogy számtalan jótékony hatással rendelkezik.

Ezen jótékony hatások egy része már a 70-es években is köztudott volt, szintúgy rákellenes hatása, azonban csak a 2000-res éveket követően telepedett meg a köztudatban ez, és a független kutatások is ekkor tájt foglalkoztak vele, miután az ellene folytatott boszorkányhadjárat – amit a gyógyszerlobbi indított – véget ért.

Ma már tudjuk: elszívva, elfogyasztva, olajként használva ezerféle betegség ellen hatásos.

Hatékonyan gyógyíthatja az Alzheimer kórt, az autizmust, de egyes orvosi kísérletek során az agydaganatok ellen is képes volt hatásos maradni, és elpusztítani a rákos sejteket.

Valaki aztán kitalálta, miért ne lehetne ebből egy nagyon finom ropogós és csábító “snacket” vagy chipset csinálni. És megcsinálták!

Egy étteremben kísérleti jelleggel marihuánát kezdtek el termeszteni, és egyforma levelekből egy különleges recept alapján kirántott kannabiszt készítettek.

Az eredmény óriási siker volt, az emberek, főleg a helyiek úgy kapkodták el a rántott kannabiszt, mint a cukrot!

A Los Angelesben található kajálda vezetője elmondta, hogy ezek az első ilyenek, és ráadásul nem tép be tőle az ember, és a legtöbb károsabb mellékhatását sikerült kiküszöbölni különféle eljárásokkal.

Vagyis egyetlen vendég sem fog illuminált állapotban bolyongani az astalok között…

A THC tartalma ezeknek a marihuána leveleknek nagyon minimális. A THC felel a növény elszívva jelentős különféle népszerű tünetegyütteséért, amit betépésnek hívunk.

Ellenben a levelekben magas a kannabidiol tartalom. Ez az anyag felel a növény pozitívabb tulajdonságaiért, és azért, hogy képes szembeszállnia legkülönfélébb betegségekkel és a rákkal.

5 hétig tárolják a kannabisz leveleket különleges örülmények között, hogy eltávozzona THC tartalom belőlük, és csak a kannabidiol tartalom legyen magas, aztán különféle ételekhez hasnálják fel.

A top sláger természetesen a rántott kannabisz levelek, melyek a kóstolók elmondása alapján olyan ízűek, mint egy könnyed chips. Érezhető benne a marihuána jellegzetes íze, de nem lehet tőle betépni, ellenben óriási az egészségre gyakorolt pozitív hatása.

A leveleket füstöltetik is, sőt, felhasználják saláták pácolásához, de húsok füstöléséhez is!

OSZD MEG másokkal is!

egészség kannabisz


Megtekintések száma: 35105





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet