Rejtélyes, amorf gyűrűk tűnnek fel a Föld légkörében az ISS felvételén! Már itt vannak az idegenek?

2021. augusztus 22., vasárnap




A NASA hallgat róla, az emberek pedig találgatnak.

3 rejtélyes valami tűnik fel az ISS - azaz Nemzetközi Űrállomás - egyik űrfelvételén.

Ezek a valamik a videó alján, baloldalt válnak láthatóvá.

Senki sem tudja, mik lehetnek. Felhők biztosan nem, mivel gyűrű alakúak, és szabályosnak tűnnek. Ráadásul az is érdekes, hogy egymás mellett haladnak, mintha szándékosan ebben a formációban lebegnének.

Egy eddig ismeretlen légköri jelenséggel van dolgunk? Vagy valami egészen mással?

Talán ez a felvétel is azt bizonyítja, hogy van odakint valami, amit a NASA módszeresen megpróbál eltitkolni az emberek elől? Az ilyen, és ehhez hasonló légköri "anomáliák" általában magyarázat nélkül maradnak.

A NASA mélyen hallgatni szokott róluk, vagy előáll valami nyilvánvalóan badar állítással, a különféle formájú felhőkről, és arról, hogy az emberek csak belelátnak egyes dolgokba értelmes alakzatokat.

Itt azonban nem csak az objektumok gyűrűs alakja az érdekes, hanem az is, hogy egymással egy vonalban lebegnek és észlelhetőek a légkörben.

Bár a NASA ma még tagadja az idegenek létezését, egyesek szerint 5-10 éven belül kénytelenek lesznek vallani, mivel annyi bizonyíték fog összegyűlni, és olyan jelentősek, hogy az űrügynökség a CIA-vel karöltve kénytelen lesz elkezdeni hamarosan információkat csepegtetni a világ lakosságának.

Vagyis egy új felvilágosodás kezdetén vagyunk.

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek ufó ufók idegen földönkívüliek nasa idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 89140





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet