Rejtélyes, földönkívüli lények léptek be a Föld légterébe

2021. február 17., szerda




Az elmúlt években több alkalommal is észlelték, és nem tudtak magyarázatot adni rájuk.

Egyre több helyen érzékelik őket felfedezésük óta, illetve azt megelőzően. Azokról a különös, szabad szemmel eddig nem, de különleges eszközökkel látható entitásokról van szó, melyek jelen vannak a bolygónk légkörében számos kutató szerint.

Legtöbbször csak speciális szűrővel felszerelt kamerák teszik láthatóvá őket, de jelen vannak, ezen eszközök által mérhetőek és megfigyelhetőek is - állítják.

Ezek feltehetően túlnyomórészt repülő entitások, melyek a légkörben úsznak, mintha valamiféle asztráltestek lennének, vagy valamiféle energiatöbbletek, melyek intelligenciával rendelkeznek.

2016-ban kezdődött, amikor is megdöbbentő bizonyítékokat találtak arra vonatkozóan, hogy miféle különleges entitások bújnak meg az éterben. Arról van szó, hogy a Thunder Energies vállalat nemrég láthatatlan entitásokat észlelt földi környezetünkben a forradalmi homorú lencsés Santilli teleszkóppal.

Ha ezek a mérési eredmények helyesek, akkor azok egy az egyben tudják bizonyítani a földönkívüli életet itt a Földön. Hihetetlen módon azonban nem látjuk ezeket a lényeket, de képesek lehetünk speciális műszerekkel érzékelni őket. Ezek a láthatatlan lények több különböző színarchetípusban léteznek, és az emberi szem és a legtöbb műszer számára nem is láthatóak.

Megdöbbentő felfedezés volt ez, amit sokan nem is akartak elhinni, és a fősodratú média nem, vagy csak részben foglalkozott a jelenséggel. Sokan ugyanis riasztónak tartották azt, amit ezen felfedezés a világunkról feltételez.

Ezeket az entitásokat a kutatók két nagyobb csoportra, ITE-1 és ITE-2 típusokra osztották.

Az első típusba tartozók az új teleszkóp homorú lencsék segítségével vált láthatóvá. A második típust viszont bizonyos mértékben műszerekkel képesek vagyunk érzékelni. Sőt mi több, az átlagember is képes rá, egyszerű videokamera segítségével.

A legvalószínűbb elmélet szerint ezek az entitások egy másik dimenzió szülöttei, és képük gyakorlatilag átsugároz a mi dimenziónkba, ezért láthatjuk egyes esetekben őket a felvételeken.

Egy másik teória azt feltételezi, hogy nem teljesen szerves eredetűek, de intelligensek, és talán valamiféle energia maradványok lehetnek. Talán az ősrobbanás által hátrahagyott, valahogyan intelligenciára szert tett entitásai?

Nem tudni, mindenesetre egyre több helyen szerte a világban érzékelik a jelenlétüket. nem csak tudósok, hanem hobbi szakemberek is.

Ezek a valamik meghatározott mozgást végeznek, és olyan, mintha tényleg képesek lennének gondolkodni. Mintha tudattal rendelkeznének.

Atomfizikusok szerint egyébként a teória nem legből kapott, és nagyon is lehetséges elméletileg az, hogy ezen jelenségek, rögzített videók és képek olyan entitásokat ábrázolnak, melyek energiából épülnek fel, mint egyfajta plazma, amit nem minden szűrőn keresztül tudunk érzékelni.

Ha egy másik dimenzióból erednek, akkor különösen igaz rájuk ez.

A fenti képeket 2017 áprilisában rögzítették 18 óra körül Nagy-Britannia felett, de számos hasonló kép létezik világszerte, melyek ezen különös entitásokat ábrázolják.

A miénken kívül tehát létezhet egy másik világ, ráadásul itt, a mi világunkban, rejtve előlünk?

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek ufó ufók idegen idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 126453





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet