Rejtélyes hibák a világban: egyesek szerint EZ lehet a magyarázat!

2017. július 12., szerda




Tényleg a szimulált világ „babrált” hibáit tapasztaljuk? Vagy a végidők jelei mutatkoznak meg az égen? Bizarr elméletek a szimulációnk végéről.

Az elmúlt hetekben, hónapokban egyre több bizarr anomáliát lehetett tapasztalni világszerte az égen. Ezen anomáliák egy részére aztán azóta sem találtak magyarázatot, noha a tudósok mindent bevetettek.

Nemrégiben például egy repülőgépet filmeztek le, amint áthaladt az égen, eközben egy rejtélyes árnyfolyosó nyílt meg előtte.

Más esetben pedig hatalmas városok tükörképei tűntek fel az égen.

Ez utóbbiakra gyakran a délibáb magyarázatát adták, azonban nem minden esetben fedte le a valóságot. Voltak ugyanis olyan városképek is az égen, melyek egyáltalán nem egyeztek a város épületeivel.

Ezen rendkívül bizarr jelenséget egyébként sokan a párhuzamos világok létezésének tudják be.

A rejtély azért is bonyolódik, mert ezek a jelenségek drasztikus mértékben megszaporodtak. Az emberek hologram kivetüléseket, furcsa fényeket és árnyakat látnak a felhők között.

Az egyik legrejtélyesebb filmre vett eset az volt, amikor madarak röpködtek az égen, és az árnyékuk az égboltra vetült, meghazudtolva a valóságot.

Nem csoda, hogy sokakban jogosan merült fel az elmélet, miszerint ezen paranormálisnak ható jelenségek talán arra lehetnek bizonyítékok, hogy szimulációban élünk. Ezen jelenségek pedig nem mások, mint hibák a szimuláción belül.

„Egyfajta renderelési hiba. Egy olyan hiba, mely a számítógépes világok jellemzője, és ha valóban szimulációban élünk, minden bizonnyal ezt sem hibamentes” – állítják az elmélet szakértői.

Az univerzum modellje egy hatalmas fociladba. Legalábbis jelenlegi ismereteink alapján így sejtjük.

Senki sem tudja, hogy mi van a focilabda határán túl. Talán vége szakad mindennek, mivel a szimuláció addig terjed. De az is lehet, hogy önmagába hajlik vissza a tér, vagyis ha az univerzum egyik oldalán kilépünk, belépünk a túlsó oldalán.

Egy másik elmélet szerint maga Isten vár ránk, aki feltehetően egy kozmikus programozó lehet.

Ha valóban nem igazi az, amit látunk, tapasztalunk és érzékelünk, akkor fel kell tennünk magunknak a nagy és kényes kérdéseket. Mi is a világ valójában, és ki, vagy mi hozta létre?

Vannak, akik szerint a világegyetemünk alapvető és jellegzetes sterilitása – és a tény, hogy nem akadtunk még földönkívüli élet nyomára – is arra utal, hogy szándékosan van így „létrehozva” a világ, és valójában olyan, mintha egy steril, mesterségesen alkotott ketrec rabjai lennénk.

Persze az is lehet, hogy mindenki téved, és a világon észlelhető rendkívüli hibákra vannak más magyarázatok is.

Erre még a tudomány nem adta meg egyértelműen a választ, de a tudósok és paranormális kutatók folyamatosan azon vannak, hogy megkapja az emberiség a végső választ a megválaszolhatatlanra…

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek megmagyarázhatatlan haarp szimulált világ összesküvés


Megtekintések száma: 125220





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet