Rejtélyes katonai gyakorlatot végeztek – idegen inváziótól tartanak?

2016. december 25., vasárnap




New York felett titokzatos, Black Hawk típusú helikopterek, és USAF C-130 vadászgépek tűntek fel, melyek a megfigyelések szerint egy titokzatos hadgyakorlatot hajtottak végre. Azonban megindultak a szóbeszédek hirtelen feltűnésükkel, hogy vajon miért tették mindezt. Közeleg a harmadik világháború? Vagy egy lehetséges idegen invázió ellen gyakorolnak?

Hatalmas rejtély övezte azt a napokban végrehajtott, New York felett „megrendezett” repülő hadgyakorlatot, melyet az Amerikai Légierő vezényelt le. A különös azonban az volt az egészben, hogy minderről nem értesítették sem a lakosságot, sem a new yorki hatóságokat.

Általában ilyen hadgyakorlatok során – főleg ha lakott terület felett hajtják végre azt – értesíteni szokták a hatósági szerveket, vagy a lakosságot is, nehogy indokolatlan pánik törjön ki.

Ez most azonban elmaradt. A szemtanúk, és hozzáértő járókelők szerint speciális Black Hawk helikopterek és USAF C-130-asok tűntek fel az égen, és speciális manővereket hajtottak végre.

Az ügy kapcsán természetesen hamar kipattant a titokban végzett művelet tény, ezért azonnal az Amerikai Légierő egyik fejesének, Nichola Broccolinak szegezték a kérdést, aki csak szűkszavúan annyit nyilatkozott, hogy egy különles hadműveletet próbáltak el, melynek része volt az alacsony magasságon való repülés, ezt láthatták New York lakosai.

Ugyanakkor pont ez a karácsonyi időpont nem volt indokolt sokak szerint, és a legnagyobb titokban tartást továbbra is gyanús körülménynek tartják.

A karácsonyi időszakban New York lakói amúgy is jobban tartottak egy esetleges terrortámadásról, a hatóságokról nem beszélve.

Ezért érthetetlen, miért nem szólt a légierő senkinek, még szerencse, hogy végül nem tört ki tömegpánik a városban.

Sokak szerint – és egy megerősített belső forrás szerint – a hadgyakorlat azért maradt titokban, mert a harmadik világháború esetleges kitörését követő időszakra készültek fel a pilóták és vadászgépek.

Egy ilyen kataklizma esetén ugyanis nem lenne kizárt, hogy akár New York felett is óriási légi csaták történjenek majd a jövőben.

Egy másik elképzelése szerint a hadsereg azért gyakorlatozik titokban, mert egy lehetséges idegen inváziótól tartanak, mely a közeljövőben bekövetkezhet.

Egyik teóriáéra sincs konkrét és közvetlen bizonyíték, azonban a kormányzat és a hadsereg titkolózása gyanúra adhat okot, különösen ez idegenekkel foglakozó paranormális kutatók szerint, és azok eszerint, akik szerint ténylegesen egy harmadik világháború küszöbén állunk.

ufó ufók idegen összeesküvés harmadik világháború idgeenek titkos katonai programok eltitkolt tényke


Megtekintések száma: 98607





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet