Rejtélyes körülmények között holtan találták az egyik leghíresebb paranormális kutatót

2016. július 11., hétfő




Az indiai származású Gaurav Tiwari az egyik legnagyobb hírnevű paranormális kutató volt a világon. Nemrég holtan találták meg, halálának körülményei egyelőre tisztázatlanok. Az, ahogyan meghalt, nem lehetett öngyilkosság, ugyanakkor nem találtak idegenkezűségre utaló jeleket. Feleségének egy hónappal halála előtt azt mondta, negatív energiák próbálják elragadni őt a túlvilágra. Nem evilági lényeg ragadták magukkal a fiatalembert?

Óriási rejtély övezi az egyik legnagyobb paranormális kutató halálát. A testét ugyanis érintetlenül találták meg saját fürdőkádjában, és az előzetes vizsgálatok alapján nem tudni, pontosan mi okozta a halálát.

Nem találtak ugyanis idegenkezűségre utaló nyomokat, az öngyilkosságot is kizárták, hiszen alapvetően egy motivált, életvidám ember volt, aki búcsúüzenetet sem hagyott.

Testében nem találtak semmiféle gyógyszert, vagy drogszármazékot. Olyan, mintha csak elaludt volta a kádban.

A férfi 32 éves volt, és az ismerősei, rokonai szerint kizárt, hogy megölte volna magát.

paranormalis-kutato

Sokan az eset rejtélyességének mivolta miatt azonnal teóriák gyártásába kezdtek. felröppent az a pletyka, miszerint Gaurav túlvilági lények áldozata lett.

A férfit megpróbálták a túlvilágra átrántani, és ez sikerült nekik, a férfi testét pedig elhagyta a lélek. 

Ilyen, és ehhez hasonló szóbeszédek röpködnek most az eset körül. A rendőrség természetesen tagad, és hangsúlyozza, hogy még nem mondhatnak semmi biztosat az eset kapcsán.

A halálának nagyon rejtélyes momentumai vannak, talán éppen emiatt is kaptak szárnyra különféle történetek vele kapcsolatban.

A család először egy hangos puffanást hallott a fürdőszobából, mire azonban sikerült bejutniuk a zárt ajtón, már csak azt látták, hogy Gaurav nem lélegzik, és a lehető legnagyobb nyugalommal fekszik a fürdőkádban.

A felesége azt nyilatkozta, hogy egy hónappal halála előtt furcsa dolgokat mondott neki.

Azt állította, hogy negatív energiák, erők próbálják elragadni őt egy másik világba.

 szellemek

A legijesztőbb az az egészben, hogy a férfi nyaka körül találtak egy sötétebb voltot, mely során megállapították, hogy a halálát valószínűleg fulladás okozta.

Igen ám, de senki sem volt a helyiségben, és a család azonnal be is rohant, mikor hallották a furcsa hangot a fürdőszobából.

Egyszerűen nem volt menekvés abból a helyiségből, így ha lett volna egy gyilkos a házban, a család látta volna.

Az ügyet még vizgsálják, addig is viszont maradnak a találgatások arról, hogy baleset, öngyilkosság történt-e vagy vagy valóban a túlvilágról próbálták magukkal ragadni a démonok a férfit, mert olyasmit bolygatott meg, amit nem kellett volna.

paranormál rejtély rejtélyek megmagyarázhatatlan


Megtekintések száma: 17799





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet