Rejtélyes objektumok lebegtek a Gízai Nagy piramis felett

2017. március 9., csütörtök




Kristálytiszta videó készült az eseményekről, melyeken jól kivehetőek a furcsa fények, és a piramis alakú anyahajók.

Ilyen éles felvételt már nagyon rég láthattunk azonosítatlan tárgyakról az égen, mint a nemrég közzétett videó, melyet Egyiptomban készítettek, a Gízai Nagy piramis közelében, egész pontosan piramis, és környezete felet.

Noha a felvétel nem HD minőségű, de az átlagos idegenekről, ufókról, és egyéb azonosítatlan tárgyakról készült felvételekhez viszonyítva valóban kristálytiszta.

Jól kivehető rajta, hogy több, piramis alakú anyahajó tűnik fel az égen, a piramisok felett. Ezek az objektumok lassan közeledtek egymáshoz, majd a szemtanúk beszámolója alapján később nyomuk veszett.

Hogy pontosan hány ilyen rejtélyes objektum is lehet a videón, azt nem tudni. Ugyanis a háttérben látni egy-egy szokatlanul erős fénypontot is.

Nem egyértelmű, hogy ezek a fénypontok különálló ufók, vagy valamilyen módon a két nagyobb anyahajóhoz kapcsolódnak. Az objektumok méreteiből sejtik az ufó szakértők, hogy ténylegesen nagy, több száz méter nagyságú anyahajókról van szó.

Nem tudni, pontosan mikor készült a felvétel, és az is rejtély egyelőre, hogy kik is egész pontosan a készítők.

Annyi azonban bizonyos, hogy a felvétel tanulsága szerint az objektumokat több tucatnyian is láthatták, hiszen a videón is feltűnnek turistacsoportok, amint a piramisok felé sétálnak.

Szokatlan módon ezek a tárgyak nem csak egy helyben lebegtek hangtalanul, de folyamatosan forogtak, mintha valamiféle műveletet végeznének. Érdekes módon a főbb piramisok felett, és a Szfinx felett voltak megtalálhatóak.

Hogy valóban az átható-e a felvételen, amit elsőre látni vélünk, nagyon nagy talány. A szkeptikusok szerint ügyes trükk felvételről van szó, míg a másik tábor állítja, hogy valódiak a videón szereplő égen lebegő szerkezetek.

Egyiptomról rengeteg legenda kering és több történelmileg hiteles dokumentum igazolja, hogy kapcsolatban állhattak bizonyos égi lényekkel, melyek mai értelmezésben földönkívüliek lehettek.

Szerinted idegenek láthatóak a felvételen? Vagy valami más?

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegenek összeesküvés idgeen


Megtekintések száma: 62650





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet