​Rejtélyes ősi térképek ismeretlen, fejlett civilizációkról árulkodnak?

2022. december 10., szombat




“Például a jég nélküli Antarktiszt, hiányzó kontinenseket, és amelyeknek számos adatát a közelmúltban a hivatalos tudomány is megerősítette…”

Vannak olyan ősi térképek, amelyek nagy pontossággal írják le a Földnek a jelenlegitől eltérő konfigurációját,

Például a jég nélküli Antarktiszt, hiányzó kontinenseket, és amelyeknek számos adatát a közelmúltban a hivatalos tudomány is megerősítette.

Olyan térképek, mint Piri Reisé, Pizziganoé, Oronteus Finaeusé, Gerardus Mercatoré vagy Scott-Ellioté, az ősi Atlantisz és Lemúria bizonyítékával.

Sok bizonyíték van arra, hogy 12000 vagy több évvel ezelőtt létezett egy vagy több nagy tudással bíró civilizáció, amely mára eltűnt…

És ezek kapcsán számos hagyomány és legenda beszél “óriásokról”, mitikus lényekről, állatokról, mint az egyszarvúak, pegazusok, főnixmadarak, garudák, beszélő hírvivő madarak, akik kísérték az emberekkel együtt élő isteneket, és más, mára eltűnt mitikus lényekről.

Témába vágó dokumentumfilm:

A mesék és legendák beszámolnak varázslatos lényekről, halhatatlanokról, dzsinnekről, repülő szőnyegekről is, amelyek eredete az emberi múlt ősiségébe vész, de őrzik valaminek az emlékét, ami valóban létezett.

És mi a titka a Salamon királyról és Sába királynőjéről és csodáiról szóló történeteknek?

Mi a helyzet a tengereken túli földdel, a legmagasabb bölcsesség és boldogság szent földjével, amelyet Shamballahnak hívnak, ahol a világ királya él?


Megtekintések száma: 38977





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet