Rejtett Bibliai prófécia szerint egy hatalmas megacunamival nézünk szembe?

2023. november 15., szerda




A prófécia szerint a világ "utolsó napjaiba" léptünk.

Tényleg nincs messze a világvége? Közel vannak a végidők? Napjaink egyik legfontosabb kérdése ez, hiszen az emberek egyre inkább azt érzik, hogy egy harmadik világháború kitörésének küszöbén állunk.

Ugyanakkor könnyen meglehet, hogy egyes természeti csapások előbb fognak megtizedelni minket, mint a háborúk.

Létezik egy rejtett Bibliai prófécia, mely szerint hamarosan például egy óriási szökőárral kell majd szembenéznünk.

A Jelenések könyve többek között számtalan utalást tesz arra, hogy mik fognak végbemenni világszinten, mielőtt eljön a vég, és Jézus másodjára is visszatér a Földre.

Ugyanakkor nem sokan tudják, de az Ószövetségben is le van írva egy rendkívül érdekes dolog, mely a jövőre vetítve akár egy jóslat is lehet. Ha pedig így van, akkor a Bibliában előre megjósolják, mi fog bekövetkezni Európában.

A Bibliában ugyanis az Ószövetség rejtett utalása szerint egy hatalmas, aszteroida okozta cunami söpör végig a partok mentén, Spanyolországot teljesen eltörölve a Föld színéről.

A prófécia szerint rengeteg áldozata lesz majd a kataklizmának, és ez lesz a végidők kezdete, mely után valódi, és érezhető hanyatlásnak fog indulni majd a világunk.

Egy másik értelmezés szerint nem egy aszteroida, hanem egy hatalmas vulkán lesz az, ami akkora lökéshullámot generál, hogy az megindítja a pusztító szökőárat, mely a világ legmagasabb valaha mért szökőárja lesz.

A cunami akkora erejű lesz, hogy nem csak Amerika egyes partjait is eléri, de Észak-Afrika part menti városait is lemossa a térképről.

Ekkora erejű cunami ténylegesen egy gigantikus kitörést feltételez, amire meg is lehet az esély a geológusok szerint, ugyanis rengeteg az aktív vulkán most is Spanyolországban, sőt, most egyes vulkánok aktivitása fokozódni látszott az elmúlt években.

Hogy megvalósul-e valaha a prófécia, azt nem tudni. Ha igen, nem tudjuk pontosan, hogy mikor, de azt biztosra vehetjük, ha megtörténik, akkor az 5-10 éven belül be fog következni, és a közeljövő egyik legnagyobb katasztrófája lehet.

OSZD MEG másokkal is!

összeesküvés biblia világvége globális kataklizma


Megtekintések száma: 130811





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet