Rendkívüli bejelentés: több tízezer éves emberi civilizáció nyomai Indiában

2023. február 3., péntek




Videót is készítettek az egész világot zavarba ejtő maradványokról!

Olyan hírről számoltak be a napokban, ami az egész világot lázba hozta. Azt gondolná az ember, hogy a 21. században már nem bukkannak újabb, eddig ismeretlen civilizációkra, mert a múltunkat már teljesen feltárták.

Erre azonban most alaposan rácáfoltak!

Rejtélyes jeleket találtak egy jó adag talaj és iszapréteg alatt Indiában, Mahárástra nyugati részén.

Még vizsgálják a maradványokat, de több tízezer éves emberi civilizáció nyomai lehetnek.

"Valószínűleg olyan közösség nyomaira bukkantak, akik vadászó és gyűjtögető életmódot folytattak.

A jelek szerint nem ismerték a mezőgazdaságot" - mondta Tejas Garge kutató. Indiában ugyanis olyan különös jelekre bukkantak a talaj és iszapréteg alatt, melyek egy több tízezer éves civilizáció nyomai lehetnek

- írja a BBC.

A jelek között láthatunk embereket, madarakat, állatokat és geometriai mintákat is. Még vizsgálják a hatalmas jelentőségű leleteket.

A kutatók iskolásokat is felkerestek, hogy faggassák ki nagyszüleiket, tudnak-e még hasonló jelekről Mahárástra nyugati részén.

Döbbenet, hogy még ma is találnak olyan régészeti leleteket szerte a világon, melyek újra és újra megkérdőjelezik azt, hogy vajon mennyire biztos és pontos a tudásunk a múlttal kapcsolatban.

Addig ugyanis, amíg ehhez hasonló, soha nem ismert kolóniák nyomaira bukkanunk, nem lehetünk biztosak abban, hogy nem teszünk e majd egy olyan régészeti felfedezést, ami az egész emberiség történelmét átírhatja...

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek elveszett civilizációk


Megtekintések száma: 79549





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet