Rengeteg idegenekkel kapcsolatos dokumentumot hozott napvilágra a CIA

2017. január 23., hétfő




Van olyan közöttük, melyet annak idején láthatatlan tintával készítettek, és több olyan, melyekhez azonosítatlan tárgyakról készült fotók vannak mellékelve.

Roswell és a CIA

Aki egy kicsit is figyelemmel kíséri az idegenekkel kapcsolatos híreket, és jól tájékozódik a világtörténelemben, az tudja, hogy az 1947-es Roswellnél bekövetkezett incidens nem a véletlen műve volt, és azt is tudni lehet, hogy nem egy meteorológiai ballon zuhant le.

Különös módon a hadsereg, és a titkosszolgálat emberei azonnal megjelentek a helyszínen, és sok CIA-s figurát lehetett látni annak idején a környéken.

Sokkal szerint még mindig rengeteg dokumentumhalmaz lapulhat a CIA berkein belül Roswellről, mely tisztázhatná, hogy pontosan mi történt a lezuhant űrhajóval, és azok utasaival.

Korábban kiszivárgott információk alapján a testeket, melyeket a helyszínen találtak szétszóródva, a Fort Worth légi bázisra szállították még aznap éjszaka, majd onnan tovább az 51-es körzetbe, ahol végül boncolással tanulmányozták őket.

Rengeteg nyilvánosságra hozott ufo akta

De nem csak Roswell volt az egyetlen eset, melyről rengeteg dokumentum született, amiket később titkosítottak.

A CIA ugyanis most rengeteg ilyen dokumentumot hozott napvilágra. Ezek a dokumentumok rengeteg olyan operatív misszióról tanúskodnak, melyet a CIA berkein belül a lehető legnagyobb titokban kezeltek.

Tényleg tengernyi dokumentum került elő összesen 930.000 példány, mely legalább 12 millió oldalt számlál összesen.

Ezek egy része ugyan már korábban is publikus volt, most teljese körű hozzáférést biztosítottak hozzájuk, de számtalan dokumentum akad köztük, melyek titkosítva voltak, és most először nyerhetünk betekintést ezekbe.

Több olyan felvétel van, melyek mellékelve vannak ezekhez a dokumentumokhoz, és különös, ismeretlen objektumokat ábrázolnak.

Az egyik ilyen egy 1964. március 4-én Shelfield felett készített fotó, melyen egy több objektumból álló raj látható. Eredetük ismeretlen, így a jelentésből sem derül ki egyértelműen, hogy pontosan mik lehettek.

A dokumentumok tartalma bizonyíthatja az idegenek létezését

Persze adódik a kérdés: miért hozták nyilvánosságra ezeket, ha valóban sok olyan bizonyítékot tartalmaznak, melyek alátámasztják a földönkívüliek létezését?

A válasz több tényezős. Egyrészt ideje volt már, hogy újra napvilágra kerüljenek dokumentumok, mert egyre nagyobb nyomás alatt tartotta őket a közvélemény másfelől évek óta megfigyelhető egy lassú tendencia, mely során elkezdték adagolni az igazságot az embereknek.

Sokak szerint ez azért van, mert hamarosan, néhány éven belül be fogják jelenteni, hogy létezik értelmes élet rajtunk kívül.

Rengeteg annak idején vizsgált, konkrét eset elemzése is megtalálható a dokumentumok között.

Többek között az egyik dokumentum beszámol egy 1953-as ufó incidensről Spanyolországban, de akadnak jelentések Marokkóból, Franciaországból, Görögországból is.

Sőt, a dokumentumok között sokan olyan van, melyek egy részét korábban láthatatlan tintával írták, és a nyilvánosságra hozatal után tették láthatóvá. Ez a CIA berkein belül már egy régóta bevett és alkalmazott szokás volt az olyan dokumentumoknál, melyek szigorúan titkosak.

Hogy a jövőben még több dokumentum kerül napvilágra, vagy valaha közzé teszik-e, mi történt Roswellben, nem tudni, de az emberek bizakodóak, hogy egy napon majd mindenről tudni fogunk.

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 92344





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet