Reptilián alakváltók - köztünk vannak: végső bizonyítékok a médiából?

2021. június 18., péntek




Belső források szerint a reptiliánok már régóta köztünk vannak. Ott vannak az átlagpolgárok közt, a tévékben,  kormányzati szinteken. Egyre nyilvánvalóbb jelenlétük. Több alkalommal kaptak lencsevégre ezen eltitkolt fajú közszereplőkről olyan felvételeket, ahol egy pillanatra látszik az alakváltásuk folyamata. Mi céljuk van velünk, és meddig mennek el?

Még mielőtt belevágnánk a  sűrűjébe, nem árt tisztázni, hogy miről is van szó, és kik is azok a reptiliánok. Ezek a lények hüllőszerű humanoid faj. Körülbelül 2 méter magasak lehetnek a leírások szerint, és a föld alatt kiépített titkos bázisaikon élnek, egyfajta barlangrendszerekben. Éppen ezért a civilizációnk hivatalosan nem is tud róluk, csak az országaink árnykormányai.

Reptiliánok és a telekinézis

A reptiliánokról készült kikerült beszámolók és tapasztalatok szerint sokkal magasabb szintű pszichés fejlettséggel és erővel bírnak, mint mi emberek. Képesek ugyanis az elmemanipulációra, vagy a telekinézisre is.Éppen ezen tulajdonságaik miatt úgy épültek be társadalmunkba, hogy észre se  vettük őket

Céljuk a bolygó teljes egyeduralma, és egyes források szerint már most is ők uralják a Földbolygót.

reptilian-rajz

Szét akarják bomlasztani a társadalmi rendszerünket. Egymásnak akarják ugrasztani a nemzeteket, háborúkat, járványokat generálnak. Mindezekről azonban mi semmit sem tudunk. Legalábbis mi átlagemberek. A kormányok ugyanis tudnak róla, egész pontosan az árnykormány.

Árnykormányok, titkos szövetség

Léteznek ugyanis olyan kormányok a hivatalos kormányzás mögött, melyek még nagyobb hatalommal bírnak a hivatalos kormány felett. Az úgynevezett árnykormányok irányítják ugyanis a demokratikusan megválasztott elnökök vezette kormányokat.

Sokak szerint az árnykormányok létezésébe még az amerikai elnök, Barack Obama sincs beavatva, és őt is csak bábként mozgatják, amíg még szükségük van rá.

Nem vagyok alakváltó gyíkember. (...) Nem csak egy doktorhoz, hanem még egy állatorvoshoz is elmentem, és mindketten megerősítették, hogy nem vagyok gyík... Soha nem voltam még űrhajóban, nem voltam az űrben, de még a nyelvem se túlságosan hosszú."

- mondta Új-Zéland miniszterelnöke egy állampolgári adatigénylésre válaszul.

Árnykormányok robbantották ki a két világháborút is, valamint ők felelnek a hírhedt űrversenyért is, mely során Amerika elérte a Holdat.

Ők irányítják továbbá a gazdaságot, a tőzsdét, a piacot, de még az aktuális közhangulatot is. Az Iszlám Állam létrehozása is az ő művük, hogy leszámoljanak Európával, később pedig a világ többi részével.

Az árnykormány ugyanis titkos szövetséget kötött annak idején a reptiliánokkal. A reptiliánokra az arrogancia, hatalomvágy, önzőség, önteltség jellemző.

Mindenek felett hisznek abban, hogy joguk van más fajok feletti dominanciához és hiszik, hogy joguk van BÁRMILYEN eszközt bevetni ennek érdekében.

Teljességgel szeretet nélküliek és függőjévé váltak mindenféle rituáléknak, ceremóniáknak. Az emberiség jövője tehát nagyon sötét, hiszen ez a faj kezdi átvenni az egyeduralmat titokban, hogy egy napon majd mindenki számára nyilvánvalóvá tegyék azt, hogy az emberi korszaknak vége a Földbolygón. A cél: A Földbolygó óriási koncentrációs táborrá alakítása.

Alakváltás

Az elmélet David Icke által került be a köztudatba, ő a Reptilián-elmélet legismertebb szószólója. Szerinte ez a faj uralja valójában a Földet. Az ő elmondása szerint ezek a lények nem teljesen anyagi testekkel rendelkeznek, és képesek arra, hogy egyes embereket megszálljanak. Számos esetben a megszállás jeleit fel is lehet fedezni a megszállt embereken, ha nagyon szemfülesek vagyunk.

reptilian-musorvezeto

Mivel a reptiliánok már a tévékben, híradókban is szerepeket kapnak, így lényegében senkiről sem lehet tudni biztosra, hogy ember-e vagy reptilián, esetleg egy reptilián által megszállt ember.

A televíziós műsorokban, riportok és interjúk alkalmával számos alkalommal kaptak lencsevégre érdekes dolgokat, amiket sokan úgy vélnek, hogy bizonyítékai a reptilián alakváltásnak.

A fenti felvételen is sikerült lencsevégre kapni egy reptiliánt. A híradós bemondónő beszéde közben egy pillanatra felnéz, beletekint a kamerába, és szemei riasztóan megváltoznak, hüllőszerűvé válnak.

Ez és az ehhez hasonló jelenségek amiatt vannak, mert a reptiliánok álcái nem mindig működnek tökéletesen. Időnként láthatunk néhány árulkodó jelet arra vonatkozóan, hogy nem emberrel van dolgunk.

Legtöbbször a reptiliánok hüllőszerű szemei válnak láthatóvá egy-egy pillanatra, de van hogy fejformájuk, arcszerkezetük is megpillantható az emberi arc "mögött".

A fenti videóban pedig egy műsorvezető szisszent rá kollégájára az adás során, ami szintén a reptiliánok egyik jellemző viselkedése.

Ősi dinoszauruszok leszármazottai

A reptiliánok valószínűleg mindig itt éltek a bolygón, de volt egy hosszabb, több millió éves szünet, amikor a Marsra kényszerültek. A fej a dinoszauruszok egyenes ági leszármazottjának tekinthető.

A reptiliánok a Compsognathus nevű apró termetű ámde rendkívül okos dinoszaurusz fajból fejlődött ki az évmilliók során.

kor bekövetkezett a globális kataklizma, amit egy aszteroida - míg mások szerint egy űrháború során becsapódó csillagközi atombomba - okozott a reptiliánok elhagyták a bolygót, és a Marsra evakuálták a kolóniájukat. A vörös bolygón éltek évezredekig, évmilliókig, mire újra lakhatónak látták a Földet.

Ekkorra azonban már megjelent rajta az emberiség, és komplett civilizációt alkotott. Városokat, infrastruktúrát épített. Az idegen faj ekkor határozta el, hogy lassan, de biztosan beépül az emberek közé, belülről bomlasztva szét társadalmunkat.

Ha elérik végső céljukat, újra övék lehet a bolygó, és az emberi faj csak kellék lesz kozmikus játszmájukban. Tulajdonképpen ők voltak az őshonos faj mindig is a bolygón, és nem mi.

Mantidek, az emberiség szövetségesei

Bár az árnykormányok a reptiliánokkal kötöttek szövetséget, ennek oka egy titkos egyezség lehet és az, hogy az árnykormány emberinek kinéző tagjai sem igazi emberek, hanem beépült reptiliánok.

Ily módon, az árnykormányokon keresztül tudják szép lassan uralmuk alá hajtani a földet.

Létezik egy másik faj, a mantideknek nevezett faj, mely teljesen más célokkal és hozzáállással rendelkezik, és szintén kapcsolatba lépett már az emberiséggel titokban.

A mantideket elsősorban nem az ellenőrzés és a hatalom utáni vágy hajtja, legalábbis fizikai erőt nem alkalmaznak ennek eléréséhez.

Létezésük célja leginkább az, hogy megfigyelők, közvetítők legyenek különböző univerzumok és csoportok között.

Ha egy hasonlattal szeretnénk élni, akkor a mantidek szerepe megegyezik a bírók szerepével a focimeccsen. Ez a szerep azonban csak akkor működik, ha a másik két fél is elfogadja és beleegyezik a játékszabályokba. A mantidek sok fajtól megkapták a jogot arra, hogy ellenőrzést gyakoroljanak, megelőzzék az esetleges háborúkat, és beavatkozzanak, ha szükség van rá. Nem a szeretet hajtja azonban őket, hanem valami sokkal kozmikusabb érzés, mely fajokon át képes ívelni. Ez pedig az együttérzés.

A reptiliánok fenn akarják tartani a bolygó és az emberiség karantén állapotát. Ameddig csak lehet, igyekeznek szolgafajként tartani az emberiséget. Nem érdekli őket, hogy milyen a Földön a technológia fejlettségi szintje, vagy milyen a vallás, egészen addig, amíg ők uralkodhatnak felette.

A reptiliánoknak meg kell változniuk, fajként nagyon súlyos zsákutca az, amelybe ők bekormányozták magukat. Ahhoz, hogy kikerüljenek ebből, őszintén és gyökeresen át kell alakítaniuk a kultúrájukat, a rituáléikat. Ez hatalmas problémát jelent a számukra, az ugyanis nem működhet többé, hogy megeszik az első szembejövő embert... Ezen mindenképpen változtatniuk kell, és nem csak szavakkal és ígéretekkel, hanem valódi változásra van szükségük. Ha ezt nem teszik meg, újabb 10 millió évre a negyedik dimenzióban ragadnak majd.

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés reptiliánok


Megtekintések száma: 171882





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet