Riasztó adat: hatalmas a baj, az egészségügyi szakemberek megkongatták a vészharangot!

2018. április 12., csütörtök




Ha sürgősen nem teszünk valamit, a mostani és a következő generáció haldokolni fog!

Soha nem látott mértékben nő bizonyos megfigyelések és észlelések száma. Ez az arány annyira nagy lett rövid időn belül, hogy a tudósok és egészségügyi szakemberek nagyon nagy bajt látnak.

És igazi egészségügyi, a jövő generációit megsemmisítő kataklizmát jósolnak.

11.000-rel nőtt a rákbetegek száma Magyarországon.

A világról pedig ne is beszéljünk.... Ott is drasztikus az emelkedés,a tendencia a világ minden fejlődő vagy már fejlett országában megfigyelhető.

Az új daganatos megbetegedések száma az utóbbi 4-5 évben 11 ezerrel emelkedett, a rák miatti halálozás azonban 1100 fővel lecsökkent 

- mondta el a vg.hu kérdésére Kásler Miklós, az Országos Onkológiai Intézet (OOI) főigazgatója.

A kezelések költségei is ugrásszerűen emelkednek: jelenleg körülbelül 84 milliárd forintot költ a daganatos betegek gyógyítására a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő (NEAK), az összeg azonban évről-évre emelkedik.

Míg korábban a kemoterápiás kezelések betegenként néhány tízezer forintba kerültek, az új terápiák ára a 15-20 millió forintot is elérheti betegenként.

Vagyis a helyzet elképesztően aggasztó...

Világszerte nőa betegségek, főlega rákos betegségek száma.

Ezt sokan egyértelműen a modern életvitellel,a mérgező, vagy erősen vegyszerezett, feldolgozott ételekkel hozzák kapcsolatba, illetve a nemrég az ivóvízben felfedezett mikroműanyag részecskékkel.

Valójában senki sem tudja, mi az ok, lehet, hogy ez egy nagyon összetett dolog, de megoldást kell rá találni, ha nem akarjuk, hogy a következő generációk már haldokoljanak, és daganatoktól burjánzanak.

OSZD MEG másokkal is!


Megtekintések száma: 8098





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet