Riasztó arcot talált egy temetőről készült fényképen

2016. október 7., péntek




Egy férfi nagyon nyugtalanító részletet talált az egyik általa készített fényképen, melyen egy ijesztő arcú, sötét alak látható a temetőben.

Az agyunk néha nagyon csúfos játékot játszik velünk. Előfordul, hogy néha olyan dolgokat látunk bele egyes képekbe, amik valójában nincsenek is ott.

De ilyenkor mindig feltesszük magunknak a kérdést: tényleg nincs ott? Vagy talán tévedünk, és minden az, aminek látszik?

Valószínűleg az a férfi is ezen gondolkodhatott, aki egy temetőben készült korábbi képén egy olyan ijesztő figurát vett észre, akinek az arca szinte beleégett az emlékeibe.

A képet megnézve először valóban nem látni semmi szokatlant, de ha jobban szemügyre vesszük a részleteket, valóban láthatunk egy ijesztő alakot állni az egyik sírkőnél.

Az ördögi arc szinte megigézi a tekintetet. De lehet, hogy ez csak egy sírkő? Vajon csak az agyunk játszik velünk, vagy az tényleg egy szellemalak kísérteties képe?

Ezt döntsétek el ti! ha jobban megnézitek a fotót, akár nem is egy szellemalak arcát felfedezhetitek fel benne. Minden csak nézőpont kérdése, és az, hogy mennyire hiszünk a túlvilágban.

Ha tetszett, OSZD MEG másokkal is.

paranormál szellem szellemek ijesztő illúzió


Megtekintések száma: 135479





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet