Riasztó fertőzés emésztette fel egy nő arcát

2017. február 17., péntek




Sokkoló felvételek következne, ezért csak erős idegzetűek olvassanak tovább.

Vietnamba történt a borzalmas eset, mely valósággal sokkolta a világot. Nem csak azért, mert valóban borzalmas, ami történt, hanem azért is, mert megelőzhető lett volna.

Sajnos ez a tragikus esemény remek iskolapéldája annak, hogy egy kis odafigyeléssel, és tisztább, rendezettebb körülményekkel óriási tragédiák előzhetőek meg.

Tran Thi Yen Nhung neve talán mond valamit azoknak, akik elkötelezettek a független filmek iránt.

A 28 éves lány ugyanis többször szerepelt a nagyvásznon, azonban nem élvezhette sokáig az életet, és a sikert, mert borzalmas fordulatot vett az élete.

Az egész az egyik forgatáson kezdődött, amikoris erős fájdalomra kezdett panaszkodni az orrában. Ez a fájdalom eleinte még elviselhető volt, de később egyre rosszabbodott, ezért elment a kórházba, ahol megállapították, hogy orrmelléküreg-gyulladása van.

Ez nem egy súlyos diagnózis, ezért meg is nyugodott a lány, azonban pokoli idők vártak rá. A fájdalom a kezelések ellenére sem hagyott alább, sőt, egyre inkább fokozódott.

Egy évvel később pedig már egy életmentő operációra is szükség volt, annyira elterjedt az arcüregben a fertőzés, mely elkezdte megemészteni az arcot, és a benne lévő szöveteket.

Később pedig a fertőzés már teljesen elpusztította a lány arcát, aki három évvel a betegség kialakulása után végül december 27-én elhunyt.

Később, egy kis idő elteltével hozták nyilvánosságra azokat a borzalmas, és tényleg nagyon felkavaró képeket, amikkel fel szerették volna hívni a figyelmet arra, hogy ez az elsőre ártalmatlannak tűnő betegség mennyire szélsőségessé tud válni.

Olyannyira, hogy végső soron egy ember életébe is kerülhet, ha nem figyelnek oda.

A családja elmondása szerint Nhung valósággal könyörgött azért, hogy vessenek véget az életének, és ne költsenek többet a gyógyítására.

A lány állapota ugyanis nem javult, sőt, rosszabbodott folyamatosan. A család így is hatalmas adósságokba verte magát, és mindent elkövetett azért, hogy megmentsék a lányukat.

Sem enni, sem inni nem tudott, ugyanis már ezek az alapvető mozdulatok is borzalmas kínokat okoztak neki, miközben a fertőzés folyamatosan felemésztette az arcát.

A lánynak utolsó napjaiban gyakorlatilag már nem is volt arca, mert a betegség teljesen kisajátította.

A betegség kapcsán több szakértő is elmondta, hogy az esettel kapcsolatban azért következett be tragédia, mert nem volt megfelelő az orvosi ellátás, ami általánosságban jellemző az adott területre arrafelé.

egészség ijesztő szomorú durva betegség betegségek


Megtekintések száma: 123013





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet