Riasztó szellemalakot láttak egy viktoriánus színházban ott, ahol korábban egy színész halt meg

2017. január 17., kedd




A szelleme még most is ott kísért?

Hátborzongató képek készültek nemrég egy régi, romos, poros és elhagyatott színházban, melyen egy fehéres alak áll a háttérben.

A képe bejárta az internetet, és hamar rájöttek az emberek, hogy pontosan mi, vagyis ki látható a fotókon.

A szellemalak nem más, mint Eva Gray, aki a "Goodbye Little Girl, Goodbye" című szám eléneklése közben esett össze, majd halt meg tragikus hirtelenséggel a színpadon 1904-ben.

A viktoriánus korból származó színházban nem az az első eset, hogy különös jelenségekre figyeltek volna fel. Időnként a színházból ijesztőnek ható, jajgató női hangok szűrődnek ki, de olyan is előfordult, hogy fényeket láttak kintről az arra járók annak ellenére, hogy az épületben senki sem tartózkodott.

Egy másik, nemrég készült felvételen pedig egy belső videón látható, amint fehéres gömbök repülnek keresztül a színház belső terén.

A sokak által csak szellemgömbökként vagy úgynevezett "orbs"-ként emlegetett jelenség ma még tisztázatlan a tudomány számára, de annyi bizonyos, hogy nem levegőben szálló porszemekről van szó.

Ezeket az anyagokat olyan paranormális kutatók rögzítették végre első ízben, akik bizonyosak voltak abban, hogy a szemtanúk beszámolói, és a legendák igazak.

Eva Gray szelleme kirajzolódik a színház ódon falai között, a székek rengetegében, és régi életéről árulkodik.

A Biddeford városában található régi színházban annak idején 1094-ben fellépő színésznő egyszerűen összeesett az egyik szám éneklése közben, majd meghalt.

Soha nem lett meg a halál pontos oka, bár annak idején az orvosok mindenféléről beszéltek, valójában senki sem tudta az okát.

Azóta a nő szellemét sokszor látják, főleg a halálának évfordulóin. A 33 évesen elhunyt színésznő ezek szerint még most is ott kísért a falak között, hogy elpróbálja utolsó előadását.

Az 1800-as években épült színház falai közé zárt bolyongó szellem még ma sem lelt nyugalomra, ezt bizonyítja a róla készült fénykép.

Külön tragikus tónust ad az eseményeknek, hogy mikor Eva Grey meghalt, 3 éves kislánya is ott ült a közönség soraiban.

paranormál kísértet szellem szellemek kísértetek ijesztő hátborzongató


Megtekintések száma: 64249





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet