Riasztó tények a kemoterápiáról: ez az, amit az orvosok nem mondanak el róla!

2017. július 31., hétfő




Nem csak arról van szó, hogy az orvosok nagy része be sem adatná magának.

Mi is a kemoterápia? Sejtméreg. A valaha volt legerősebb mérgező koktél, mely alapjaiban pusztítja el a szervezet minden részletét. Egy olyan vegyi anyag matéria, mely valósággal marja az ereinket és a vénáinkat.

Olyan, mintha valami erősen mérgező vegyszert fecskendeznének belénk, nekünk pedig el kellene ezt tűrni, miközben émelygünk, hányunk, és kihullik az összes hajunk.

Mennyire lehet hatásos, vagy egyáltalán egészséges az a kezelés, mely során sokszor magába a kezelésbe hal bele a beteg, és nem a rákba? Érdekes és elgondolkodtató.

Az egy elég érdekes tény egyébként, hogy az orvosok nagy része soha nem adatná be magának, és inkább meghalna, vagy más alternatív utakat keresne.

Ez esetben a dokik 75%-a tartotta úgy, hogy nem tenné ki magát napjaink horror kezelésének.

Arra kérték az orvosokat, hogy képzeljék el azt, hogy rákosak és válasszanak hat különböző “kísérleti” terápia közül. Ezek az orvosok nem, hogy a kemoterápiás megoldást nem választották, kérdezésre azt is elmondták, hogy családtagjaikat sem engednék, hogy végig csináljak a kezelést! Mit árul ez el neked erről az archaikus betegség kezelési módszerről?

Miközben egy kutatócsoport azt vizsgálta, hogy a rákos sejtek miért olyan ellenállóak, végül rábukkant egy sokkal fontosabb felfedezésre. Kutatás közben a csapat felfedezte, hogy miközben a kemoterápia erősen károsítja az egészséges sejteket, egyúttal el is rákosítja.

Arról van szó, hogy egy olyan fehérje termelésére bírja a szervezetet, ami üzemanyagként szolgál egy sokkal erősebb rákos hullám kialakulására.

Vagyis a kemoterápia felerősíti, sőt, mutálja a rákot, erről pedig mélyen hallgatnak.

A nyilvánvaló eredmények ellenére sem tettek semmit, sokak szerint azért, mert a gyógyszeripari érdekek erősebbek annál, hogy életeket mentsenek. Hiszen a profit a lényeg, a negyedéves jelentésnél a kedvező számok. Ha kiderülne széles közben, hogy a kemoterápia maga a halál, akkor rengeteg gyártó menne csődbe, zárhatná be a "boltot".

Ez az egész egy nagy pofon a legtöbb olyan orvosi szervezetnek, akik szerint a kemoterápia az egyetlen lehetőség arra, hogy a rákos betegek még évekig éljenek.

Azt is kimutatták ezen ú kísérletek, hogy masszívan megnövelik a tumorok méretét is fogyasztásuk után.

A rák legyőzésének útja a méregtelenítés és az immunrendszer felerősítése, nem pedig tovább rongálása és vegyszerekkel való elárasztása. Az orvosok tudják, mennyire abszurd a kemoterápia ideológiája. A kemoterápia nagyon kevés sikerrel jár vastagbél-, tüdő-és mell rák esetében, ahogy ez az elmúlt évtizedben már dokumentálásra is került.

Sokak szerint egy paradigmaváltás határán vagyunk, és a kemoterápiáról hamarosan végleg lehull a lepel, ezért a rákipar gőzerővel keres egy olyan megoldást, ami hasonlóan mesterséges, de nem ennyire káros, és nem gyógyít meg teljesen a rákból, hogy a betegek egy életen át folytatandó kezelésre kényszerüljenek, ami állandó havi bevétel lehet az egészségügynek...

OSZD MEG másokkal is!

egészség rák feltáró gyógyszeripar gyógyszermaffia kemoterápia


Megtekintések száma: 73240





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet