Robbantás a British Múzeumban: a merénylő egy 18 éves lány! Ez még csak a kezdet, érkezik az Európai szeptember 11?

2018. június 6., szerda




A terroristák és a haldokló ISIS üzent: Európa nem aludhat többé nyugodtan!

Európa komoly bajban van. Olyan bajba, melybe önmagát sodorta.

Bár az ISIS felszámolása lassan, de biztosan végbement a Közel-Keleten, valójában már rég beengedték a trójai falovat maguk közé.

Terrorista sejtek ezrei telepedtek meg az európai társadalmon belül.

Ezek egyfajta időzített bombaként vannak jelen, és robbanáspontjukra várnak. A gyújtózsinórt pedig egy adott parancsra meg is gyújtják.

Az ISIS támaszpontjai bár fizikailag megsemmisültek, valójában most szabadult ki csak ki igazán Pnadora gonosz szelencéje.

A világban ugyanis szétszéledtek az ISIS tagok, és minden pontjára eljutottak. nemrég Ausztráliában kapcsoltak le egy terrorista hálózatot, akik egy repülőn akartak robbantani, majd ideggázt kiengedni a levegőbe a lakosságra.

Németországban és Franciaországban is sok késelés és egyéb utcai támadás, lövöldözés történt, és történik napjainkban is.

Nagy-Britanniáról már nem beszélve, ahol Londonban polgárháborús állapotok vannak, és szinte minden nap történik egy késes vagy fegyveres támadás.

Nemrég pedig a Brisih Múzeum került veszélybe.

Bűnösnek találta a bíróság a 18 éves Safaa Boulart, aki terrortámadást tervezett London ikonikus múzeuma, a British Museum területén. Ő az egyik legfiatalabb nő, akit terrorizmus vádjával ítéltek el az Egyesült Királyságban – számol be az esetről az rt.com.

A tinédzserlányt, aki édesanyjával élt együtt Londonban, azzal vádolták meg, hogy terrortámadásokat tervezett a városban az Iszlám Államhoz (ISIS) köthető partnerével, Naweed Hussainnel. Boulart azzal is vádolták, hogy Szíriában tervezett terrorcselekményt végrehajtani, de mindkét vádat tagadta a bíróságon.

A bíróságon kiderült, hogy miután Safaa Boulart letartóztatták a fenti vádak miatt, ő átadta a terveit nővérének, a 22 éves Rizlaine Boularnak. A nővére és az édesanyja is bűnösnek vallotta magát egy korábbi meghallgatáson azért, amiért átvették a késes támadás tervezését Safaa 2017 áprilisi letartóztatása után.

Ez az első teljes egészében női ISIS terrorista sejt Nagy-Brittaniában, írja a The Guardian.

A bíróságon Boular és Hussain online chateléseiből is derültek ki részletek. A férfi számos képen fegyverekkel és robbanószerekkel pózol, és az ISIS általi kivégzéseken is részt vett.

Boular telefonjáról előkerült az a beszélgetés is, amelyben egy öngyilkos merényletet tervezgettek 2016 augusztusában. A férfi azt írta neki:

Ne hezitálj, ha meg kell húzni a zsinórt… A becsületed többet ér, mint bármelyik kaafir (hitetlen) élete. Te és én, együtt a jannahban (paradicsomban).

Dean Haydon, a londoni rendőrség terrorizmus elleni koordinátora elmondta, hogy az eset nemcsak azért jelentős, mert a család gyilkos hajlamú, hanem mert ez az első teljes egészében nők által kitervelt ISIS-hez köthető terroristatámadás az Egyesült Királyságban.

Sokak szerint óriási a baj, mivel Európán belül rengeteg ilyen sejt van, akik csak a megeflelő időre és parancsra várnak.

Közeledik egyúttal egy Európai szeptember 11, azaz egy olyan merénylet, vagy merényletsorozat, amiben több százan, vagy akár ezren is meghalhatnak egyidőben.

Ez egy hatalmas robbanás, vagy mészárlássorozat lehet, de a szakértők nem zárták azt sem ki, hogy egy biofegyvert fognak bevetni a terroristák.

OSZD MEG másokkal is!


Megtekintések száma: 5029





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet