Robert De Niro: a védőoltások és az autizmus közötti összefüggés igenis létezik!

2018. március 18., vasárnap




A világsztár és számos más neves szakember úgy gondolja, itt az ideje kiborítani a hazugsággyárak bilijét.

„Nem vagyok a védőoltások ellensége, de biztonságos oltásokat szeretnék” – mondta De Niro.

Ezzel nagyon sokan egyetértenek a világban. Sajnos az oltások java része nem elég biztonságos, és ezt nem csak a világsztár mondja, hanem komoly szakemberek.

Több olyan orvos kiállt a kijelentés mellett, akik részt is vettek egyes oltásprogramokban, vagy vakcinák fejlesztésében.

Ők belsős infóként szolgálnak az oltások világából, és mindannyian egyöntetűen állítják, hogy az tolásokat sok esetben nem ellenőrzik körültekintően.

"Egyszerűen nincs rá idő. A gyógyszer-vállalatok és vakcinagyárak versenyt futnak az idővel és a profittal." - mesélik a szakemberek.

Szerintük részben ezért, részben a kapkodás és a kapzsiság miatt van az, hogy nem végeznek több évre kiható teszteket, pedig ezen oltások hatásai gyakran nem is évek múltán, hanem egymást követő generációkban halmozódnak fel és ütköznek ki.

Az autizmus és a vakcinák kapcsolata pedig egyre több tanulmány állta van bizonyítva.

De Niro már egy ideje nagyon kemény szavakkal illeti az oltásgyárosokat.

Az orvostudomány képviselőit is felszólította, hogy „kutassák ki az igazságot” a gyermekkori védőoltások és az autizmus közötti ok-okozati kapcsolat bármiféle lehetőségéről.

Míg a 72 éves színész nem állította, hogy kifejezetten vakcina-ellenes lenne, a lehetséges veszélyek feltárására szólította fel a tudósokat.

„Engem, mint egy autista gyermek édesapját, érdekel ez a dolog. Tudni akarom az igazat. Nem vagyok ellensége a védőoltásoknak, de biztonságos oltásokat szeretnék” – folytatta.

De Niro szerint 18 éves autista fiuk, Elliot egy védőoltás után egyik napról a másikra teljesen megváltozott. Amikor megkérdezték, emlékszik-e erre a változásra, azt mondta: 

„Ez a feleségem véleménye, én nem emlékszem olyan jól. A gyermekem azonban autista lett. Minden gyerek más.”

OSZD MEG másokkal is!

egészség életmód feltáró egészségügy oltások gyógyszeripar vakcinák


Megtekintések száma: 45281





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet