​Rosszabbul van a koronavírusos Majka a kórházban

2020. november 16., hétfő




Vasárnap este is jelentkezett a YouTube-on a TV2 műsorvezetője, akit kórházban kezeltek koronavírussal, majd hazaengedtek egy napra, de végül vissza kellett mennie.

„Ma sz.rabbul voltam, de inkább lelkileg. Van egy gyulladás a szervezetemben, ezen túráztatom magam. A doktornő is mondta, hogy ne az eredményekkel foglalkozzam, hanem azzal, hogy vagyok. De nehéz külön venni a kettőt" – mondta vasárnap esti bejelentkezése során a TV2 műsorvezetője.

Holnap lesz a tüdő CT-je, kiderül, hogy egy hét alatt mennyit változott az állapota a gyógyszerek hatására. „Két antibiotikumot kapok, vérhígítót, szteroidot, amit gyűlölök, vitamint is eszem, illetve immunerősítő lekvárt is" – mesélte.

Élettársának, a Dundikaként is ismert Majoros Hajninak nagyon fájnak az ízületei, a gyerekeken viszont átment egy nap alatt a koronavírus. 

Nem tudja, mennyi ideig lesz benn, de nem akar újra hazamenni majd visszatérni. A kórházi étel szerinte nem rossz, de van, aki főz rá. 

Állami kórházban van, ezt elárulta. "Sose engedtem Hajninak, hogy magánban szüljön" - tette hozzá.

„Én parás vagyok a betegségekkel. Okom van rá, hogy féljek, napi száz ember hal bele ebbe a dologba. Én egy sima influenzát sem szeretek elkapni"

– mondta követőinek. Többen írták neki, hogy nyugodjon meg, lazítson, erre csak morgott: „Költözzek ki Tibetbe, hogy ne idegeskedjek?"

OSZD MEG másokkal is!


Megtekintések száma: 4059





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet