Rothschild-terv: Európa leigázása és lassú feloszlatása!

2022. július 18., hétfő




Hamarosan végleg leszámolnak mindennel a fél világot a kezükben tartó oligarchák. Több belső forrás is azt állítja, hogy a végjáték következik.

Kevesen tudják, de a most hatalmon lévő francia elnök, Emmanuel Macron egykoron Rothschild érdekeltség volt.

Sokak szerint pedig valójában még most is nekik dolgozik, és az ő tervüket próbálja az egész Európai Unión keresztülvinni.

Eredetileg a Rothschild befektetési banknál dolgozott és csak később ment politikai pályára.

Sikerre volt ítélve, ugyanis a Rothschild-ház segített neki hatalomra jutni, manipulálva a választásokat, és a médián keresztül az ország közhangulatát, közvéleményét. E

Egy értékes sakkbábu volt, aki most elfoglalta a pozícióját, és kész mattot adni Európának.

Macron ugyanis az Európa-ellenes bevándorlás politikát támogatja. Valamennyi tagállamm számára előírná az erőszakos betelepítést, függetlenül attól, hogy erről miként vélekedik az adott ország lakossága.

Ami pedig Magyarország vagy éppen Lengyelország számára különösen tragikus, hogy az EU további központosítása mellett Macron nyíltan hirdette meg a kétsebességes Európai Uniót.

A Macron által előadott terv mindezeken túl komoly adóemeléseket is jelentene Magyarország számára.

A legveszélyesebb azonban, hogy a semmiből kinövő Macron-féle mozgalom, a Franciaországot már maga alá gyűrő En Marche! megjelenne valamennyi európai tagállamban, és a 2019-es európai parlamenti választásokon már egységes erőként lépne fel a terv megvalósítása érdekében.

Egy kétes, nem csak Európa, de alapvetően emberellenes terv látszik tehát megvalósulni. Soros-terv ide vagy oda, ez az igazi veszély, melyet a nemzetállamok orra előtt próbálnak most életre hívni.

Szemmel látható, hogy az új Európa, azaz az Új világrend szerint felépülő Európai Egyesült Államok legfőbb összetartó ereje már nem a közös európai értékek lesznek, hanem a tőke és a globális pénzpiac…

Itt már nincsenek többé elvek.

Csak a Rothschildek tervének megvalósítása, mely a titkos dokumentumok és belső források szerint a végső szakaszába lépett, vagyis hamarosan zöld utat kaphat a végjáték, melynek során ezt megvalósítják.

OSZD MEG másokkal is!

európa háttérhatalom bevándorlás globális világelit rothschildek


Megtekintések száma: 95994





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet