Sárkányról készítettek felvételt Kínában, egy ősi hegység felett?

2017. május 20., szombat




Mitikus lény, vagy valami más?

Senki sem tudja pontosan, hogy mi látható azon a nemrég napvilágra került felvételen, melyet egy kínai hegyvidéken készítettek. Egy igaz mitikus lényt, egy sárkányt sikerült megörökíteni, vagy valami egészen mást?

Titokzatosság és rejtély övezi azt a felvételt, melyet valahol a Laos közelében elterülő hegyvonulatok között készítettek.

A videón egy óriási, több méteres szárnyfesztávolsággal rendelkező lény látható. A felvételt készítő illető hamar felfigyelt arra, hogy valami ott köröz a hegyvonulatok felett.

Először egy repülőnek, vagy egy kis magángépnek gondolta, esetleg sárkányrepülőnek, de amikor jobban megvizsgálta, egyértelművé vált számára, hogy ez egy élőlény.

Azt viszont nem sikerült kisakkoznia, hogy pontosan mi lehetett, így feltöltötte a felvételt az internetre is, reménykedve abban, hogy valaki magyarázatot talál majd az általa látottakra.

Azonban nem lett meg a megoldás, csak még több kérdés vetődött fel. Sokan felvetették ugyanis azt, hogy talán egy sárkány, vagy egy kihalt dinoszaurusz, esetünkben egy Pteranodon látható a felvételen.

Természetesen a szkeptikusoknak ez nem volt elég, és azonnal farkast kiáltottak, mégpedig azt, hogy a felvétel hamis. Elsősorban arra a tényre mutattak rá, hogy a háttér feltűnően homályos, míg maga a sárkányszerű lény viszonylag éles.

A találgatások mellett viszont időközben sikerült kizárni, hogy a videó manipulálva lett volna. Vagyis amit látunk rajta, az ténylegesen ott volt, és nem utólag lett számítógépes módszerekkel odavarázsolva.

Mások úgy vélik, hogy egy drákói faj képviselője lehet, ami egy olyan idegen faj, akik teremtőknek nevezik magukat, és rengeteg más bolygón – talán itt a Földön is – ők teremtették meg az életet.

Bár a Pteranodon teória elég abszurd szintén, mégis elméletben lehetséges, hogy egy 65 millió éve kihalt kisebb populáció fennmaradjon, azonban ennyire hosszú idő alatt evolúciósan át kellett volna alakulnia a faj kinézetének.

Vagyis ma már nem biztos, hogy hasonlítana elődjére egy modern korban túlélő Pteranodon csoport.

OSZD MEG másokkal is!

paranormál kriptozoológia kriptidek sárkányok


Megtekintések száma: 51407





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet