Seehofer és az EU vezetőinek mesterterve dönti romba a kontinenst: évi 220 ezer menekültet kell integrálni!

2018. május 4., péntek




MINDENKIT kötelezni szeretnének rá. Nincs kivétel, különben szankcionálnak!

Az EU vezetői egy olyan fajta végjátékot terveznek a kontinensnek, mely nem csak teljes mértékben gyalulja majd le annak keresztény értékeit, de több ezer éves kultúrákat asszimilálnak majd.

Vagyis a beérkező menekültek olyan mértékben fogják felhígítani a gazdaságot, a társadalmakat és a kultúrát, hogy az eredetiből nem marad semmi.

Az EU-s berkekben egy borzalmas mestertervről beszélnek.

Ez a mesterterv lehetővé teszi, hogy az EU megbüntesse azokat a tagállamokat, akik nem tartják a sort, és ellent mernek mondani.

Így járhat Magyarország, a csehek és a lengyelek is. vagyis harangoztak a nemzetállamoknak, óriási pénzmegvonással nézhetnek, nézhetünk szembe, és egyéb gazdasági szankciókkal.

A németek a mestertervet kibővítenék mindenkire, először saját magukon tesztelve.

Seehofer nemrég nyilatkozott, és nagyon érdekes - egyben durva - dolgokat mondott.

Szerinte, “sok-sok példa van a sikeres integrációra”, köztük van a bajorországi Nürnberg, München és Augsburg. Ezekben a városokban sokkal magasabb a migránsarány, mint Berlinben, Augsburgban a 40 százalékot is meghaladja, de az önkormányzat sikeres integrációs munkája révén “nincs említésre érdemes probléma

Évi 180 ezer és 220 ezer közötti sávban kell tartani a menekültügyi rendszer keretében befogadott emberek számát. 

Így idővel minden tagállamnak tízezreket, sőt, százezreket kellene befogadnia. Ez legalábbis a mesterterv végcélja...

Belegondolni is borzalmas, mi történne hazánk alig 10 milliós lakosságával, ha néhány év alatt közel 1 millió menekültet kellene befogadni, ezzel leterhelni az amúgy is rossz szociális rendszerünket...

Nem véletlen, hogy a megmaradt nemzetállamok élet-halál harcot folytatnak az EU-val a saját fennmaradásukért, és egyelőre nekünk áll a zászló.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes érdekesség európa politika menekültek bevándorlás


Megtekintések száma: 14148





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet